Hosszasan sorolta az önfinanszírozó felsőoktatás előnyeit, Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Rektori Konferencia debreceni ülésén. A kormányfő hízelegve próbálta eladni a kormány terveit a rektoroknak, de elismerte, hogy az állam nem vonulhat ki mindenhonnan. A kormány tervei miatt eddig elégedetlenkedő rektorok megértéssel fogadták a miniszterelnök mondandóját.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
abacs62
Te szarházi, ingyen szoptad az anyatejet az "átkosban" és még te pofázol,
keresztapa
Hátha volt zsebükben pénz miért ne húzza ki.
X-ray
@keresztapa: "Ötödével esett vissza rövid idő alatt a rektorok bére
2012.04.17
Az állami felsőoktatási intézmények rektorai közül öten keresnek havi bruttó kétmillió forintot vagy annál többet - korábban 12 vezető kapott ekkora összegű bért. A legjobb fizetést a Pécsi Tudományegyetem, a Budapesti Gazdasági Főiskola és a Szent István Egyetem első embere viheti haza, míg a legkevesebb pénz a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorának jár - adta hírül a Magyar Nemzet április 16-ai számában. Miután 2010-ben botrányba fulladt az egyetemi vezetők fizetésének ügye, húsz százalékkal esett vissza azok bére."
zabhegyező
@abacs62: A kollégiumban állítólag mást is szopott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.