A Fidesz alelnöke szerint a kormánynak januárig megoldást kell találnia az önkormányzatok hitelállományára. Kósa Lajos a Magyar Televízió esti műsorában azt mondta: ellenkező esetben veszélybe kerül a helyhatóságok működése.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ugye ugye !
Ebbe az adósságállományba vastagon benne vagytok !!!
coyote3
Nekem úgy rémlik, hogy az önkormányzatok nagy jelentős része, fideSS-es többségű. És talán az is igaz, hogy az önkormányzatok adósságállománya vastagon beleszámít az ország adósságába. Karinthy után szabadon: Így harcoltok Ti...
Feraj49
A polgármesterek akkor is megkapják a fizetésüket nem ?
alfás
lajos,lajos! ekkora öngólt lőni... szólj annak a másik marhának is,hogy te már rájöttél,mekkora baromság volt eltörölni a kétkulcsos adót.
Disznópofa
Nem kellett volna ökörségeket beszélni már az elején, az, hogy itt tartunk azt nektek köszönhetjük BL-ke(alias Bunkó Lajos).Ezzel a politikával leseggeltettétek az országot, de meg is kapjátok érte a jól megérdemelt jutalmat!
a Pepita
Nicsak, ha a polgármestereknek a település fontosabb, mint a pártérdek, másképp is mehetnek a dolgok...?

index.hu/belfold/2012/10/19/gyomro_utan_csomor_is_fellazadt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.