Érdekes módját választották a Raoul Wallenberg szakközépiskolában október 23. megünneplésének: Leninnel, Sztálinnal és egy nagy adag kommunizmussal. Olvasónk által küldött képek tanulsága szerint a folyósokon Leninről, Sztálinról, Rákosiról készült képek lógtak, és jól ismert szlogenekkel találkozhatott volna az, aki éppen arra járt.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moiszikf
Ha odamegyek és mindent lelocsolok piros festékkel,akkor majd engem is megdicsér a bíró bácsi az ítélethirdetéskor?
Pálinkafőző Rézüst
@moiszikf: igen. Ha egy veled egy nézetet valló bíróhoz kerül az ügyed. Sajnos a vajdáék belevitték a politikát a jogi szolgáltatásokba is. Mint mindenbe. Nagyon-nagyon rossz dolog ez.
darwin
Az még nem jutott az eszetekbe,hogy ez egy iskolai geg, a tanulóktól?Bemutatták,hogy mi ellen lázadtak az emberek '56-ban. Ennyi.
moiszikf
@darwin: De eszembe jutott,kb. 1s alatt,voltam én is középsulis. Kíváncsi voltam,másnak eszébe jut-e? (Neked gyorsan ment) Ezen kívül még arra is kíváncsi lennék,hogy a holomizéria emléknapjára is készülnek-e ilyen vicces formában?
Pálinkafőző Rézüst
@moiszikf: kamu. Eszedbe sem jutott ilyesmi..:)))) Akkor egészen mást írtál volna 2012. október 20., 21:36-kor. Na erről ennyit...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.