Újabb igen hatásos performanszt adott elő elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten jelentette be: mindent megtettünk, robotoltunk éjjel-nappal, a belünket kiköptük a nemzetért, de ezeknek ez se elég. Habonyárpiék valóban prémiumot érdemelnek, Orbán eddigi legnagyobb lealázásából, padlón fetrengéséből is kihozták a legtöbbet. Ez a nemes lélek, lángoló elme egyrészt európai férfiúként beszélt az uniós csúcs után, ami nála annyit tesz, hogy nem küldte el annyira a francba Brüsszelt, ahogy szokta. Másrészt üzent nem csak az EU-nak, de a befektetőknek is: igen, kőkeményen megszorítunk, amennyit kell, hogy tartsuk a hiánycélt, tutibiztos, hogy nem bukjuk el a uniós pénzeket, minden alárendelünk annak, hogy kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Viktorka, oszt ragyogjon ám az a padló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@nyanya001: ..orrpolipja van, ezért nem zavarják a szagok !!!
marlin
@Fater59: Mi már láttunk ilyet (is)!!
Béketábor, békemenet, békeharc . . .
Aztán annak is vége lett!!
Ez meg megint azt akarja!!

"Új tűzkohót szít a tőkés nyugat,
Új háborúra uszít , bujtogat.
Országról országra ellen áll a nép,
Dolgozva harcol a békéért.!
honeykiss
"összetörten jelentette be: mindent megtettünk, robotoltunk éjjel-nappal, a belünket kiköptük a nemzetért" ...naná,, aludtunk,ettünk,ittunk,piszkáltuk az orrunkat,ásítoztunk,neteztünk,telefonálgattunk,egymásközt jókat derültünk és kitudja még mit meg nem tettünk az országért...és mind ezt a Parlamentben,hogy lássa a nép is.
Rézangyal
Na ezért hiteltelen, gerinctelen, semmirevaló ember Orbán Viktor! Aki hetente képes 180 fokot fordulni és szembeköpni saját magát, az ne csodálkozzon azon, ha nem veszik komolyan sehol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.