Nehéz döntés volt visszajönni a színpadra a nézőtérről - kezdte beszédét Bajnai Gordon a Milla rendezvényén, aki azzal folytatta, kormányváltásnál több, rezsimváltás, korszakváltás szükséges.

A Haza és Haladás Egyesület vezetője az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) október 23-ai, keddi, budapesti demonstrációján azt mondta: a kormány leváltása 2014-ben nem elég, a jelenlegi rezsimet is le kell bontani, mert a kétharmados törvények miatt a Fidesz akkor is megtarthatná a hatalmat, ha veszít.

Bajnai Gordon véleménye szerint a rezsimváltásnak új politikai korszakot kell nyitnia, ehhez pedig közös célokra van szükség, mindenekelőtt a jogállam helyreállítására.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Nagyon zavaros és értelmetlen beszéd, főleg az utolsó mondat.
Amúgy megerősíthet közepet, szélet meg az oldalakat ha nincs egy épkézláb ötlete a talpra-állításra csupán az, hogy el kell kergetni a mostani kormányt.
...minél többet beszél ez a Gordon annál értelmetlenebbnek tűnik.
alfás
ezt a szart esszük már húsz éve. mi fog megváltozni? legfeljebb egy rakás utca név,hivatalok neve... nem kevés pénzért. már megjegyezni sem érdemes őket,mert csak négy évig az a nevük. bár,nekem a Bem-rakpart,mindíg is az marad. ilyen hülye nevet adni valaminek,mint id.antall juckó,meg a vallemberg a budai oldalon... agyfaszt kapok ezektől!
Feraj49
Volt már rezsim váltás! Ez lett belőle !!!Ha ez lenne a sokat irigyelt,és sokak által kívánt "osztrák minta",egy újabb rezsim inkább nem kérném! Dolgozó emberhez méltó életet szeretnék már,nem politikai zsebharcot a hatalomért.
Csizmás Kond
rezsimváltás...
Ez olyan mint amikor a légióba elkiáltja a tizedes, hogy fehérneműcsere !!!
Pilóta
... nem lesz ebből semmi Kordonka, csak rizsaváltás!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.