Nehéz döntés volt visszajönni a színpadra a nézőtérről - kezdte beszédét Bajnai Gordon a Milla rendezvényén, aki azzal folytatta, kormányváltásnál több, rezsimváltás, korszakváltás szükséges.

A Haza és Haladás Egyesület vezetője az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) október 23-ai, keddi, budapesti demonstrációján azt mondta: a kormány leváltása 2014-ben nem elég, a jelenlegi rezsimet is le kell bontani, mert a kétharmados törvények miatt a Fidesz akkor is megtarthatná a hatalmat, ha veszít.

Bajnai Gordon véleménye szerint a rezsimváltásnak új politikai korszakot kell nyitnia, ehhez pedig közös célokra van szükség, mindenekelőtt a jogállam helyreállítására.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sza
Erősíteni kell a politikai közepet...
Csizmás Kond
Nagyon zavaros és értelmetlen beszéd, főleg az utolsó mondat.
Amúgy megerősíthet közepet, szélet meg az oldalakat ha nincs egy épkézláb ötlete a talpra-állításra csupán az, hogy el kell kergetni a mostani kormányt.
...minél többet beszél ez a Gordon annál értelmetlenebbnek tűnik.
alfás
ezt a szart esszük már húsz éve. mi fog megváltozni? legfeljebb egy rakás utca név,hivatalok neve... nem kevés pénzért. már megjegyezni sem érdemes őket,mert csak négy évig az a nevük. bár,nekem a Bem-rakpart,mindíg is az marad. ilyen hülye nevet adni valaminek,mint id.antall juckó,meg a vallemberg a budai oldalon... agyfaszt kapok ezektől!
Feraj49
Volt már rezsim váltás! Ez lett belőle !!!Ha ez lenne a sokat irigyelt,és sokak által kívánt "osztrák minta",egy újabb rezsim inkább nem kérném! Dolgozó emberhez méltó életet szeretnék már,nem politikai zsebharcot a hatalomért.
Csizmás Kond
rezsimváltás...
Ez olyan mint amikor a légióba elkiáltja a tizedes, hogy fehérneműcsere !!!
Pilóta
... nem lesz ebből semmi Kordonka, csak rizsaváltás!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.