A DK élőlánccal tiltakozik az új választójogi szabályok ellen, ha a mostani formájában fogadják el a javaslatot. Az alkotmánymódosítást is bojkottálják. A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció a Parlament köré vont élőlánccal fog majd tiltakozni az új választási eljárási szabályok ellen november második hetében, amennyiben azt a várható módosításokkal fogadja majd el a kormánytöbbség – ezt Molnár Csaba, a DK kijelölt frakcióvezetője jelentette be a Parlamentben. A politikus hozzátette, hogy a Fidesz-KDNP korábban számos érvet hozott az előregisztráció mellett, de ezek egymás után dőltek meg, és azóta csak egyetlen okot tesznek a feliratkozás mellé, miszerint azért van rá szükség, mert a szavazati joghoz jutott határon túli magyarokat csak így lehet nyilvántartásba venni, ennek megfelelően pedig ez kell legyen a módszer határon innen is.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Hellcat: Jó kérdés? Szerintem Gyurcsányban a szavazói 3 / 4 - e csalódott! Tehát többen vannak azok akik nem szeretnék ott látni!
sza
@honeykiss: Én nem jelöltetem magam... :-))))
Hellcat
@sziráki ágnes: Szerintem is több embert kergetne el mint hozna magával.
honeykiss
@sziráki ágnes: nem úgy értettem, hanem egy közös szavazásra :))))
sza
@honeykiss: Ja akkor kutya kötelességünk a környezetünket a lustákat rávenni hogy menjenek regisztrálni!!
sza
@Hellcat: Hátha Bajnai is észrevesz! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.