Richard Field amerikai ingatlanvállalkozó a jelek szerint rutinosan és elkötelezetten avatkozik bele a budapesti belpolitikába. Terveiről és arról, belőlük mi valósulhat meg, a HVG-ben olvashat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Ki kérte fel a beavatkozásra. Lesz Gyöngyöspata II?
Ha sokat szórakozik velünk le kell fogni és ki kell utasítani!
Hívatlan prókátornak ajtón (határon) kívül a helye!
varirmag
"14 millió forint választási pénz az akkor még jobbára ismeretlen LMP-nek, romaevakuálás Gyöngyöspatán – Richard Field évtizedeken át Magyarországon élő amerikai ingatlanvállalkozó a jelek szerint rutinosan és elkötelezetten avatkozik bele a budapesti belpolitikába.

Az üzletember néhány hete, még jócskán a Bajnai-belépőt hozó október 23-ai tüntetést megelőzően jelentkezett be Juhász Péternél, a Milla Egyesület elnökénél azzal, hogy támogatná az ellenzéki mozgalmat."
Az ilyenek akarnak dönteni helyettünk !!! A pénzükkel erőszakosan nyomulnak !
Undorítóak de azok is akik nem a hazai választók hanem a külföldi pénzemberek jóvoltából ülnek a parlamentben vagy úgy akarnak bekerülni oda .
lbs
@varirmag: Ki kell vágni, mint a kanmacskát a gangra! Kintről ugathat, de be sem kell engedni az országba.
Amikor meg idetolja a pónumját, le kell kapcsolni és felrakni az első olyan repülőgépre asmelynek csatlakozása van, valamelyik az USA-ba induló járatról.

Melékesen ez az amerikai módszer.
Aki nekik nem tetszik, azt már a repülőtéren feltartóztatják és visszaküldik oda ahonnan jött. Esetleg bevágják az illegális határsértők közé néhány napra.

Mr. Fieldet is össze lehet zárni balkáni, meg afgán határsértőkkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.