A Fidesz szerint "ámítás a szocialista számítás". Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője ezt az MSZP pénteki sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva közölte: a szocialisták szerint jövőre egy négytagú családra több mint 300 ezer, egy főre vetítve 77 ezer forintnyi megszorítás jut Orbán Viktor és Matolcsy György felelőtlen gazdaságpolitikája miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mindig a leghülyébbet szólaltatják meg ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
abacs62
Most is kár volt megszólalnia ! Teljesen szét zülleszti az "imádott" pártomat.
almosd
Kiállították az ország porondjára hogy legyen kitt szidni,szerintem ö is tudja hogy hülyeséget beszél ,de hát nyalni kel csontig.
Fater59
Nem lehetne befogni a száját , valami " lószerszámmal " , azt biztos nem köpi ki , addig is csöndbe marad , és nem beszél hülyeségeket !!::))
jancsik68
Amikor Gabika megszólal olyan büz áramlik körülötte,mint egy táboriratrinából a reggeli bakahasználatok után.
Hellcat
Tök mind1 mit nyilatkozik a kormány képviseletében, reflexből tudom hogy baromság lesz...hát ez sem különb az ezt megelőző baromságaitól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.