A magyar választójogi törvény veszélyeire figyelmeztet a német szociáldemokraták Európa-felelőse. Roth szerint Orbán nyilvánvalóan semmit sem tanult az Európai Unió és az emberi jogi szervezetek masszív bírálataiból. Ezért Angela Merkel német kancellárnak és CDU-elnöknek, valamint az Európai Néppártnak a kötelessége, hogy végre észhez térítsék pártbarátjukat, Orbán Viktort

Forrás: nol.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem hallgat az okos szóra, csak megy a saját, hülye feje után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Ez a kérdés egy vicc.!!!Ez a szerencsétlen oly mértékü hatalmi tébolyban szenved,hogy szerintem a megváltó szerepében tetszeleg magában.!Sajnos ezt rávetiti helyenként egész Európára is.!!!
Ha tényleg lenne isten,minimum magához venné.!!!
kopeba
Tulajdonképpen csak a külföldön élő magyaroknak szabadna szavazni mert ők jobban látják mi a helyzet Magyarországon. Az itthon élők elfogultak és nem mindenki tudja megérteni a nagy vezér szellemi nagyságát.
almosd
Vannak jó észhez térítési orvosságok amit kúra szerűen alkalmazhatna ,mint például a jó bükkfa, amit a fejéhez verdesne.
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Mi a különbség Isten és Orbán közt?

Hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni.
Hellcat
Majd jól visszaugat valamit azt kész...megvédte a hazát, mert hát őt nem támadja senki a hazát támadták ő meg megvédte...ismerjük már ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.