Széles Gábor keményen kritizálta a kormány gazdaságpolitikáját, sokszor az ellenzékre emlékeztető szavakkal és tartalommal. A Kína felé való nyitás kudarc volt, a szállodaipar a csőd szélén, a kiskereskedelem eladósodott, gazdasági alapjait helyre kell hozni, a bankszektor átalakításra szorul, az építőipar romokban – állítja Széles Gábor.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@overdose: ne felejtsd el, hogy mindez így van, ahogy írja, az igaz, de vastagon, sőt "széles"-en benne volt ő is, hogy ide jutottunk!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Demján meg arra oktatta,hogy vezesse be a közmunkát,Ő milliárdos létére mondhatta volna,hogy 8 órai munka 100 ezret érjen,Ő csak 47 ezret javasolt.
Mennyit kaphatott érte?
Dr.luigilongo60
Széles is csak azért meri megtenni, mert annyi vagyona van már külföldön, ha a Vezír az összes hazait privatizálja, akkor is marad neki bőven.
kkalman
Oktatásról szó sincs, csak ténymegállapításról. Oktatásról akkor lehetne beszélni, ha el is magyarázná a szabadságharcos atamánnak, hogy mit, hogyan kell csinálni. Hát ha még meg is mutatná...
De azért alakul, ha már házon belül sincs egyetértés. propeller.hu/itthon/2531534-belekotottek-fideszesek-orban-ujabb-tervebe
szaboria1
Micsoda tömörülésben olvassák a lapot. Varga mutatja a nagy okos Kosának aki a kép szerint épp valamit hallgat.
gergely
Mi van gyerekek?Összevesztetek a pénzen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.