Évi pár tucat forinttól pár ezerig is változhat, hogy kinek mennyivel drágulnak a banki költségei, miután a legtöbb bank januártól áthárítja ügyfeleire a tranzakciós adót és jelentősen emeli árait. Matolcsy György egy hónapja még mindenkit azzal nyugtatott, hogy a bankok lenyelik a rájuk rótt terheket, de ez nem így lesz. Igaz, a bankok is megérik a pénzüket, az elmúlt években sem óvatoskodtak, ha árat kellett emelni.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nekem eddig is jópár ezresem bánja ezen kormány ténykedését! :-(
turul72
További pár ezressel növeli a költségvetésünket a korábbi bankadó, a telefonadó, a biztosítási adó (kötelezőre, casco-ra, lakásbiztosításra), a szolgáltatókra kivetendő közműadó, és még sorolhatnám, hogy miféle adók áthárítása, amit egyébként Sasszem szerint nem lehet áthárítani. És mindez azért, hogy a jómódúak minél kevesebbet adózzanak.
Köszönjük, de elég a tévedésekből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.