Súlyos testi sértés miatt feljelentették a Nógrád megyei közgyűlés fideszes alelnökét, Barna Jánost - írta a Nógrád Megyei Hírlap. A beszámoló szerint egy helyi lapoknak dolgozó újságírót ért atrocitás. Közben Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő az újságíró bántalmazásán viccelődött Twitter-oldalán: azt írta az esetről feltételes módban beszámoló hvg.hu cikkére reagálva, hogy "kezdődik a kampány", és a portál helyében nem állna meg annál, hogy egy fideszes "eltörhette" egy újságíró orrát, mert az, hogy "megehette egy anyját egy fideszes" szerinte már inkább "szólna valahogy".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Viccelni azt lehet még másfél évig,"dajcs-fűr tomika". Utána élesben megy az "elszámoltatás ! Köcsög.
lópicigáspár
Igaza van neki! Az tényleg nagyot szólna! Sokkal nagyobbat annál, mint amit mindenki tud, hogy beteljesítette a népakaratot azzal akire József Attila mindig gondol.
keresztapa
@dr. prédikátor: Azt azért nem illik megnevezni, mert édes anyanyelvünk kifejezését ez a fórum nem engedélyezi. Törléssel jutalmazza. Akkor következtetni tudsz a kifejezés szavára, annak egyértelmű alkalmazására is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.