Nagytétény központjában több felújítási munka is kezdetét veszi a közeljövőben, ám a Duna-parton épülő új lakóövezet még nagyobb érdeklődésre tarthat számot. A régi-új koncepció szerint, az egykori...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@gabrella: Azért ott még nem volt sok műanyag.Akkor még papiba volt minden csomagolva. De viszont mikor a talajt megforgatták az alvó tetvek szépen jöttek dögivel. A kereszt gyerekeimet nem győztük kezelni .
gabrella
@szaboria1: Na ez az! Ilyet még nem is hallottam. De egy szemétlerakó igazi veszélyforrás. Nem adnék ép.engedélyt 100 évig.
szaboria1
@gabrella: Bizony mert ezek a területek régen messze volt a lakókörnyezettől. Állítólag a tetveknek a petéi akár 50 évig is alvóállapotba lehet.
sokanvagyunk
"Ki a Duna vizét issza, saját levét issza vissza."
gabrella
@sokanvagyunk: Igen, hallottam,hogy a sok gyógyszer ami kiürül az emberből visszaszivárog a földbe és ezt kémiailag nem szűrik, tehát visszakerül az emberek szervezetébe.
sóher
Csak nem fidesz lakótelep: oda valók! kész rák!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.