A munkahelyi düh egy olyan általános frusztráció, ami többek között a velünk együtt dolgozók miatt alakulhat ki különböző okok miatt. Amennyiben ez nincs orvosolva, könnyen ronthatja a dolgozó munkahelyi teljesítményét vagy akár a vállalatra is hatással lehet. Nem utolsó sorban veszélyezteti a kellemes munkakörnyezet kialakításának lehetőségét.

Forrás: hrvilag.com
Feltöltő: HRVilág
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Amikor a 8 óra munkaidőt a munkaadó 11 -re várja el és legszívesebben felrobbantanád azt a jogszabálytipró tetvet.
HRVilág
Hát igen... Láttunk mi már olyan főnököt egy "multi" élén, hogy csak az emberek abajgatásában merült ki a legfőbb tevékenysége, de olyan szinten, hogy a hűtőt ellenőrizve (!) azt az ételt tartalmazó edényt, amelyikre nem volt ráírva a név, rögtön dobta a szemetesbe. Halássza ki a mulasztást elkövető dolgozó a kukából, ha már egyszer a drága ételhordozóra nem átallotta nem ráírni a nevet. A dolgozók, meg szürke arccal, dühödten dohányoztak az arra kijelölt helyen. Ja, itt sem lehetett 8 óra után hazamenni. (max - a szóvicc kedvéért - este 8 után)
gabrella
A munka törvénykönyve azt a csekély valamit, hogy 8 óra munkaidő,még ezt is elveszik a munkaadók.
kedwes
Hát... igen a munkaidő! 7-től-4-ig, de nem illik hazamenni, 5 után sem???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.