Fiatalokat célzó, az elvándorlás ellen kampányoló videót készített a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, ami a tavalyihoz hasonlóan idén is hamar kiverte a biztosítékot a Facebookozóknál.

A mostani nem sző csöpögős balladákat egy KDNP-i értelemben vett fiú és lány köré, akik azért szeretnek Magyarországon élni, mert jókat lehet buli után a kapualjban hányni, helyette zavaros szövegű zenével ellensúlyozza a - számolatlan Matolcsy-csomag ellenére úgy tűnik még mindig - idilli jövőképet.

A négy és fél percnyi vegytiszta boldogságból sajnos nem derül ki, hogy az Új Nemzedék mintapolgárai miből tartják fenn magukat, amikor épp nem a Dunába ugrálnak. Végül is erre a kérdésre már válaszolt egy másik minisztérium, viszonylag frappánsan: hitelből! Amelyik fiatal pedig még ezek után sem érzi úgy, hogy minden idekötné, annak elég eszébe juttatni a hallgatói szerződését.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Mindez 4 milláért... aprópénz... egyeseknek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Nekem is hánynom kell, de ettől az egésztől...
qxy
Most hallottam.
Magyarországon tíz emberből, nyolc, stresszben él.
Kettő meg? ? ? ?
Hát kint van külföldön.! ! ! !
szaboria1
@lbs: A 8,48-as hoz csak anyít , hogy a 2008-as felvett hitel nem költötték el mind mert az átadásnál 23 millió eu megmaradt amiről a mostani kormány nem akar beszélni mire költötte el.
lbs
@szaboria1: Nem költötték el? Akkor hol volt ez az összeg 2010-ben?
Fogalmazzunk úgy, hogy nem a legmegfelelőbben költötték el.
szaboria1
@lbs: Erre írtam egy párszor miért vették le az internetről az át adás átvételi anyagot a fidesz kormány. Bajnaiék föltették. Csutaknak sikerült még letöltenie és rá 2 napra eltűnt. A szép fogú Gabika is már kapkod össze vissza a mondandójával, mert nem gondoltak arra Bajnai vissza fog térni.
Nakimaga
Már nem hánynak az itthon maradó fiatalok----legalább is,cigánykereket örömükben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.