A "trafiktörvény" után előkészületben van a szeszes italok koncessziós árusításának tervezete - írja, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Népszava.

A dohánytermékek után jöhet a szeszes italok koncessziós árusítása is. A lap szerint kormányzati berkekben kering az az ötlet, hogy a dohányáruk után a 15-20 százaléknál magasabb alkoholtartalmú italokat is kizárólag koncessziós üzletekben lehessen árusítani.

A koncessziós termékek körébe tartoznának a 38 alkoholfok feletti, kizárólag hazai gyümölcsből főzött pálinkák, az úgynevezett "szeszes" italok, valamint az alacsonyabb alkoholfokos likőrök is.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Majd fellendül a házi bor áldása...:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@adrenalink: Tudom, hogy régi, de...

Szása és Iván állnak a nagy büdös orosz tajgában, azt mondja Szása:
- Figyelj Iván, én most a hátam mögé dugom ezt az üveg vodkát. Ha eltalálod, melyik kezemben van, akkor megisszuk, ha nem, akkor kiöntöm, és leszokunk a piáról. Mehet?
- Mehet.
- Akkor; melyik kezemben van?
- Ööö... jobb?
- Gondolkodj Iván, gondolkodj!
Dr.luigilongo60
Újabb trükközés és semmi más az ég világon.
A Tündik bündije
A fityesz jó szokás szerint megint ráteszi a mancsát valamire, amihez semmi köze. És ez is nemzeti lesz, meg az is nemzeti, meg mi még...?

„Mennyi rút, mennyi aljas, búvik tisztes palástod alá, s hány ocsmány szégyenfi, mert ajkán a nemzeti szó peng, ékeskedik címeddel!”

gróf Széchenyi István
kkalman
Valamelyik fidesznyiknek vagy nem jutott, vagy csak kevés jutott az eddig ellopott pénzből, és neki is kell, mert neki is jár. Majd az alkoholkereskedelem is nemzeti lesz, már hánynom kell ettől a sok nemzetitől, mert nálunk már mindennek nemzetinek kell lennie.
De no problem. Majd felvirágzik a még nemzetibb csempész mozgalom.
Everest
TE! SÖTÉTBEN BUJKÁLÓ ALKOHOLFOGYASZTÓ ELLENFORRADALMÁR!
R ES Z K E S S ! ! !
kerék
Kurva mérges leszek, ha elveszik a söröm !!!
Minden élvezeti cikktől megfosztják az embert, dolgozz marha felkiáltással, hogy még véletlenül se lehessen összejönni a haverokkal egy kis piálásra...kurva jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.