Kormánypárti képviselőket kérdeztünk arról: mi a véleményük Semjén Zsolt plágiumgyanús dolgozatáról? Videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
A kérdés leginkább az, hogy MIÉRT ÉPPEN SEMJÉN?? Továbbá miért éppen Schmitt Pál??? Miért ezek az emberek kerültek képbe? Miért pont ők, miért pont ILYEN emberek?
Meg is válaszolom.
Azért, mert olyan ostobák mint a föld! Túlzottan, feltűnően mélybuta emberek, legfeljebb kb 70-80 iq-val és sokakban felmerül az országban, hogy ennyire ostoba ember, aki két értelmes mondatot nem képes elmondani, az egyfelől hogy lehet ilyen magas pozícióban, másfelől hogy lehet doktorija.. ilyen egyszerű ez... megdöbbentően, extrémen, sírnivalóan, ordítóan ostoba ember mind Semjén, mind Schmitt... és itt már a diktátor hibája van. Nem kéne a csicskabirkák közé tenni ennyire hülyéket ennyire előre... oké hogy nyálcsorgató ostoba barmok, illetve megfizetett bérencek, akikből össze lehet rakni egy ilyen nyálcsorgató bólogató zombi bandát, de azért mégiscsak figyelni kéne, hogy a lóláb ne lógjon ki nagyon... a következő Németh Lászlóné lehetne, mert tartok tőle, még egy érettségit sem valószínű hogy képes lehetett önállóan összehozni, de persze ez gyanítható Schmittről és Semjénről is. De még hosszú listát lehetne írni ezekről baromállatokról, akik ott lebzselnek a hatalom körül üres tökfejekkel szajkózzák amit a gazdi mond illetve amit a szájukba ad... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.