Csütörtökön indulnak a tárgyalások az EU következő hétéves költségvetéséről. A válság miatti nehéz gazdasági helyzetben igencsak megosztottak a tagállamok abban a kérdésben, hogy mekkora legyen az uniós büdzsé. A jelenleg körvonalazódó javaslatok alapján Magyarország forrásokat fog veszíteni, ám hogy mennyit, még kérdéses. Győri Enikővel, az EU-ügyekért felelős államtitkárral beszélgettünk arról, milyen tárgyalási kerettel indulunk neki a várhatóan maratoni hosszúságú, keménynek ígérkező EU-csúcsnak, és mik Magyarország esélyei.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hétéves költségvetés??!! A mi kormányunk egy hétre nem tud tervezni. Azt, hogy meg Magyarország mire számíthat?? Egy- két hatalmas pofonra!!
bakegya
Arra számítok,hogy elkapják azt a tolvajt ,aki még a jobb életkilátásunktól is megfosztott minket --a csak neki szűk hazában családjának,barátainak,részvényeseinek és mindazoknak a zsebhuszároknak akik pártfogolják--kitekerik a nyakát,és ezáltal egyetlen petákhoz sem férhet hozzá a felzárkózási pénzekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.