A magyar szakértők elkészítették elemzésüket az Európai Unió 2014 és 2020 közötti időszakának átdolgozott keretköltségvetés-tervezetéről, Orbán Viktor miniszterelnök pedig ennek ismeretében tárgyal majd a pénteken folytatódó brüsszeli csúcstalálkozón - közölte a kormányszóvivő. Giró-Szász András hangsúlyozta, korai lenne még megítélni a tárgyalások menetét, hiszen lehetséges például az is, hogy az Európai Parlament (EP) élni akar vétójogával. Az uniós költségvetési javaslaton átvezetett változtatásokat Orbán Viktor miniszterelnök is megismerte. A magyar szakértői csapat éjjel elvégzett egy gyorselemzést, majd reggelre elkészítették az új előterjesztés teljes vizsgálatát - közölte Giró-Szász András, hozzátéve, hogy a kormányfő e felkészítő ismeretében vesz részt a csúcstalálkozó folytatásában.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@scandináv: Akkor kezdhetik, az alapoktól! Már az elemi iskolában tanultakkal!
scandináv
@kedwes: De náluk a kétszer kettő is néha öt :)
marlin
Meg a kettős beszédre!!
Ezt mondja Ájrópában:
"Szerdán interjút közölt a Frankfurter Allgemeine Zeitung Orbán Viktorral, melyben a kormányfő dicsérte a korábbi Bajnai-kormányt.
"A külföldnek kalapot kellene emelnie Magyarország előtt" címmel jelent meg. A miniszterelnök szerint "Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen" – fogalmazott Orbán Viktor."
És mit mond a buszokon, a fanok, fannék és egyéb faékek továbbhülyítésére??
Szóval akármire készítették nem lett "egy jellem"!! Maradt aki volt!!
kedwes
@scandináv: Na-na! Ez már kultúra kérdése, ami azért valljukbe hiányzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.