Az MSZP szerint Magyarország nem lehet a következő uniós költségvetés vesztese, a szocialisták ezért helyeslik, hogy a kormányfő nemet mondott a felzárkóztatási támogatások csökkentésére.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
@Horizont: Orbán megtette,az MSZP helyeselte,ezen nem változtathatsz!Az,hogy szerinted Orbán rühell,te is benne vagy velem együtt!
vukkocska
És biztos, hogy Orbán azt mondta el itthon, amit Brüsszelben? Tuti, hogy mire mondott nemet? Én először utána néznék, s azután helyeselnék. Mert ugye szó volt többek között a nyugdíjak csökkentéséről is, hogy elvárja az Unio, s közben kiderült - a több száz milliót érő reklámhadjáratnál -, hogy szó sem volt róla. Meg a többiről sem. Miért vagyok olyan szkeptikus, hogy már az sem hiszem el, amit Orbán kérdez? (költői kérdés, tudom a választ)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.