Szeptemberben 3,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom volumene - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A kiskereskedelmi értékesítés volumenének csökkenésében - hasonlóan az előző hónaphoz - az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes üzletek, az üzemanyagtöltő állomások, valamint a bútor- és műszakicikk-üzletek eladásainak visszaesése volt meghatározó. Ugyanakkor folytatódott a csomagküldő és internetes kiskereskedelem dinamikus növekedése.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Aztán "mibűl" vásároljunk! Vaze. Elmegy a rezsire! Már a román cigányoktól vesszük a ruhát a vásárok alkalmával ! Mert ismét "dübörög a gazdaság" !Az az 1 millió fan meg nem tudja fellendíteni az ország gazdaságát,pedig bőszen tapsolnak! Úgy látszik ez mégsem elég.
nyanya001
A 47 ezerből, meg a 22800 -ból meg a semmiből nem lehet vásárolni !
marlin
Miért nem olvassátok a hsz-eket a propin??
Már tegnap is az asztalra röhögtem volna magam, ha nem tragikomikus lenne az, ahogy a "nahát" és "entero" írótársak győzködték egymást arról, hogy az emberek -szerintük- tele vannak pénzel és a szegénység felemlegetése csak szoci ármány!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.