Szeptemberben 3,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom volumene - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A kiskereskedelmi értékesítés volumenének csökkenésében - hasonlóan az előző hónaphoz - az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes üzletek, az üzemanyagtöltő állomások, valamint a bútor- és műszakicikk-üzletek eladásainak visszaesése volt meghatározó. Ugyanakkor folytatódott a csomagküldő és internetes kiskereskedelem dinamikus növekedése.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jön a drágulás, még ennél is kevesebbet fogunk vásárolni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Szerintem az lesz a válasz, hogy ez is az unortodox gazdaságpolitika része. Márminthogy lassan éhen pusztul az ország nagyobb része...
nyanya001
Jön a drágulás, még ennél is kevesebbet fogunk vásárolni !
silber13
@nyanya001: Ez persze nem igaz Nyanyuska! Sokkal inkább az a helyzet, hogy a nép - látván az üzletekben a bőség zavarát, no, meg az árakat - rögvest konstatálja a pénztárcája zavarát ! Hát ezért van zavarban, miként Arany János dilis cimbalma!
kerék
Így fog kihalni az ország...Az emberek kevés fizetést kapnak-->keveset vásárolunk--> sok lesz a többlet áru--> elbocsájtások--> és vége.
Szóval ha a nagyrabecsült fidesz azt csinálná amiről hazudik, és megmentené az országot...nos az országnak akkor is vége van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.