A miniszterelnök szerint egész Magyarország érzi, hogy szükség van a teljes átalakulásra, így az ahhoz szükséges társadalmi nyugalom fennmaradt, nincsenek az országban nagy kormányellenes megmozdulások és sztrájkok. Orbán Viktor ezt hétfői ljubljanai sajtótájékoztatóján mondta, miután megbeszélést folytatott Janez Jansa szlovén kormányfővel, aki fontosnak nevezte az egymás országaiban élő szlovén, illetve magyar nemzetiségek identitásának megőrzését.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
A fajtádra akkor adjál nekik a milliárdjaidból !
Hellcat
Én kurvára nem vagyok büszke egyikre se...hát nincs még 1 normális ország a világon amelyik huzamosabb ideig megtűrné ezeket a féreg élősködő cigányokat. itt meg még rettegésben is tudnak tartani embereket mert ott a kezükben a kurva ombudszman meg érdekképviseletek...hát normális ez?
kerék
Kurvára büszke vagyok...ha külföldön meghallják, hogy : magyar, egyből a cigányokra gondol mindenki.
Fasza, ez a főcigány félázsiai korahajnalai pöcs meg bekaphatja.
KöBüKi
A zsidókra meg a cigányokra semmiképp.!!!
honeykiss
Akire én büszke vagyok az nincs a 13 között...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.