A miniszterelnök szerint egész Magyarország érzi, hogy szükség van a teljes átalakulásra, így az ahhoz szükséges társadalmi nyugalom fennmaradt, nincsenek az országban nagy kormányellenes megmozdulások és sztrájkok. Orbán Viktor ezt hétfői ljubljanai sajtótájékoztatóján mondta, miután megbeszélést folytatott Janez Jansa szlovén kormányfővel, aki fontosnak nevezte az egymás országaiban élő szlovén, illetve magyar nemzetiségek identitásának megőrzését.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ebben igazad van! Valóban azt érezzük, hogy átalakulás kell az országnak, de nem veletek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Ekkorát hazudni, ritkán lehet olvasni. Nincsenek sztrájkok, kormány ellenes megmozdulások. Nagy barom. Azért, mert csendes, békés tüntetések vannak, s nem az a söpredék, akiket Orbánék küldtek 2006-2010. között az utcára? Már nagyon kéne tükörbe nézni, s látni benne az elmebej tüneteit.
overdose
@vukkocska: Igy igaz ők rendezték annyi milliárdot loptak abból fedeznek mindent :beindult a buli 3 napja az Orbán vagyona ?1986-2002-ig a többi majd utánna!
picike
aki tisztességel él se tud itt egyedül mindent kifizetni ,mert meg kéne ujra tanulnom számolni ugyanis özvegyi nyugdijból öt forintból nem lehet 10 forintot kifizetni ezt kell ujra átvennem nekem is számitásokat,pénz kell az embereknek nem a váltás ,igen a megélhetés,amikor egy szatyorért leütnek igy jártam sajna
picike
Átalakulásra sürgős szügség van az biztosan igaz
kukac50
A Népnek kell átvenni az irányítást Orbántól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.