A parlament hétfőn név szerinti szavazással fogadta el a választási eljárási törvényt. A jogszabály a korábban már az alkotmányba emelt előzetes regisztráció részletes szabályait tartalmazza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Pusztuljon minden fideszes!Azért is veszteni fogtok utánna elszámoltatás lesz 1986-tól!
DR Eric CARTMEN
Elfogadták, hogy mindekinek regisztrálni kell a szavazás előtt, hogy megnehezítsék azt, ha valaki szavazni akar, és ezzel elfogadták, hogy míg itthon sorbanállhatunk ezért a jegyzőnél, addig határon túlról ezt levélben is meg lehet tenni.
Elfogadták, hogy mostantól korlátozzák a választási kampányt, hogy hirdetni csak olyan felületeken lehessen ahol a Fidesz előnyben van a többi párttal szemben.
Elfogadták, hogy még inkább a pénz, a törvénytelen adatgyűjtés és az oligarchák dönthessék el kit választanak meg Magyarországon.
Korábban kétharmadba öntötték azt milyen legyen az adórendszer, a választási törvény. Kilenc évre a saját embereiket betonozták be a hatalomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.