Az egyház szerint a Jobbik végleg levetetett álarcát és nyíltan felvállalta a náci politikus szellemi örökségét. Felszólítják a demokratikus pártokat, hogy a Jobbikot zárják politikai karanténba.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A Hit gyülekezet nem vallás! Nem keresztelnek nem esketnek és nem temetnek!
Lázár Jani szektája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Stephen Hawking
@drugics: te most regisztráltál itt a Propelleren, amikor ez a Hit gyülekezetes dolog napvilágot látott. te is gyülis vagy bizonyára???
Kb. 10 évvel ezelőtt a magyar királyi tévében egy édesanya mesélt a gyüliről, akik annyira beszippantották a fiát, hogy az még csak nem is köszönt a szüleinek, tehát minden kapcsolatot megszüntetett velük. Na persze a srácnak jó szakmája és magas fizetése volt, ezért kellett nekik...
drugics
Először is szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akiket a tegnapi hozzászólásommal megbántottam. Nem volt szándékomban bárkit is megsérteni. Stephen Hawking: Abból,hogy most regisztráltam, te nem tudhatod,hogy mióta olvasom ezt az oldalt és azt sem, hogy ezenkívül rendelkezem-e másik felhasználó névvel. És igen, én is gyülis vagyok. Az írásodra csak annyit tudok mondani:nem írtad, hogy bárki beszélt vagy megkérdezte volna a fiút is. Tehát nem tudjuk az ő miértjét. A mondatodat sem értem, mert ha valaki nem köszön a szüleinek az tiszteletlenség / és a szülő elleni tiszteletlenséget tiltja a Biblia/, és nem minden kapcsolat megszüntetése.Valahogy nem tiszta az egész. A te leírásodból csak az derül ki, hogy a fiú otthagyta a szüleit, de az ok nem. CSAK azt tudni amit az édesanyja mondott. Te meg CSAK azt tudod, amit a TV-ben láttál. Neked ennyi elég és máris kimondod az ítéletet? Ha a fiú kommunába vagy máshova járt volna, akkor őket ítéled el? Mindig az a bűnös aki éppen kéznél van?
drugics
@sólyomszem: Ne aggódj! Én tiszteletben tartom kérésedet és nem akarlak beszervezni. Ahogy Rejtő Jenő mondja: " Tiszteljük felebarátaink agybaját!" :D
sólyomszem
@drugics: Ha tisztelnél, akkor nem biggyeszted a végére a cinizmusod, de nem vártam mást. Ismét igazolódott, hogy ha nem tetszik valakinek az elutasítás közületek, akkor hasonló véleménnyel vagytok.
moiszikf
@drugics: Én csak annyit kérdeznék tisztelettel,hogy szerinted különb dolog-e valakit tömeggyilkos(ok)hoz hasonlítani ("fasiszta"),mint "zsidózni"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.