Határozottan elítélte Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő hétfői felszólalását az MTI-nek adott keddi nyilatkozatában Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete. A diplomata szerint amit a képviselő mondott, az egyértelmű megnyilvánulása az évszázadok óta ismert, és a zsidó nép és az emberiség legnagyobb tragédiáját, a soát okozó klasszikus antiszemitizmusnak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kerék
www.nazi-lauck-nsdapao.com/UR22.htm

Ne tévesszen meg senkit a weboldal neve, itt a lényeg az, hogy mit mondtak a zsidókról az elmúlt 2000 évben.
kukac50
Több fekete lábú Magyar származású van mint Izraeli.
Pilóta
@kerék: 19:21
Nem tévesztett meg a cím, elolvastam.
Faca!:-)
kerék
@Pilóta: Hát igen, ha ilyen sok híres ember ( köztük elnökök, filozófusok) ezt gondolják róluk...akkor biztos nem minden alap nélkül.
Pilóta
@kerék: 20:00
... és Liszt Ferenc is!
lbs
Magyar származású izraeli márpedig nincs!
Van viszont magyarországi születésű, vagy magyarországi születésű felmenőkkel rendelkző.

Nem árt precízen fogalmazni!
A Turul madár az Turul madár, a liba, meg csak liba...
kerék
@Pilóta: És Voltaire is, aki tagadhatatlanul jó író.

Amit Ben Franklin mondott az tűnik a legrosszabbnak, ha itthoni példát nézünk :(
Erkölcsi züllés-pipa
anyagi romlás-pipa
polgári rend megbomlása-pipa.
Elég szomorú...
lbs
@Pilóta: Sőt! Gróf Széchenyi István, meg geothe sem volt túl jó véleménnyel erről a bagázsról.
Zsoel
"és a zsidó nép és az emberiség legnagyobb tragédiáját" Ebből a gondolkodásmódból is kitűnik a "választott nép" pofátlansága: úgy gondolják, csak az számít, ami velük történt, a gójok le vannak sz...va.
Zsoel
Az emberiség legnagyobb tragédiája ugyanis maga a zsidó nép.
Kutyafüle
Azért ez elég érdekes megközelítés: Beillesztem:Adolf Hitler (Német forradalmár):
Kutyafüle
@sziráki ágnes: Persze, hogy nem!!! hitler, mint forradalmár? ezen kéne elgondolkodni,
de mi a francot keresek én itt? Viszlát!!!
sza
Csak azt nem értem , hogy mi közünk nekünk ahhoz amit a nácik tettek? Szerintem amit tettek a zsidókkal és a cigányokkal , az az emberiség szégyene!! De az óta eltelt pár évtized!!! Azok akik tették halottak! Nekem , nekünk mi közünk van hozzájuk??? Miért kell nekem kárpótlást fizetni? Miért kell nekem szégyellnem magam? Csak azért mert keresztény vagyok?
kerék
@sziráki ágnes: Mert a zsidóság a saját kárát is pénzzé teszi, ez az egyik jellemzőjük...és ennek érdekében bárkit bűnösnek kiáltanak ki...így kapták meg a "szentföldet" is, és ezért fizetnek nekik 60 éve kárpótlást.
sza
@kerék: De hiszen ez nem jellemző! Ott is mint minden " fajnál " nem egyformák az emberek! vannak köztük jók és rosszak..., nem kell egy pár ember miatt a fajt gyűlölni! Meg kell érteni hogy a történelemből tanulni kell , nem mindig hátra felé mutogatni!
dubitus
@Zsoel: Ha a te rokonaid, közeli családtagjaid vesztek volna oda, akkor is így vélekednél?
Zsoel
@dubitus: Az én rokonaim is odavesztek különféle háborúban, mégsem tartom a mi tragédiánkat különbnek másokénál, és pláne nem csinálok belőle pénzt!!!
kerék
@sziráki ágnes: Nekem is van pár haverom akik zsidó őssel rendelkeznek, nem gyűlölöm őket...de vannak olyanok akik minden hatalmat meg akarnak szerezni..és jó úton haladnak.
Erre egy példa van: a Rotschild család, a legbefolyásosabb, leggazdagabb család, amelyiknek szinte az összes országba ügyeibe van beleszólása.
Jó példa, amerikai elnökválasztások idején mindkét felet pénzelik, így bármelyik nyer az az adósuk lesz.

Az érdekes, hogy a híres tudósok, milliárdosok, filmsztárok nagy többsége zsidó...a híres magyar tudósok is szinte mind kivándorolt zsidók voltak. Ez nem tudom miért van, de azt tudom, hogy szegény zsidó nincs.

Lényeg, hogy nem utálom mindet, csupán azokat akik nem engedik az embereket élni.
sza
@kerék: de van szegény zsidó is , csak azokat nem látjuk halljuk!
Dr.luigilongo60
@Zsoel: Azért a két dolog messze nem ugyanaz, ha valaki elesik egy háborúban katonaként ,vagy ártatlan civilként, illetve elhurcolják és megölik csupán , mert nem jó helyre született.
kerék
@sziráki ágnes: Ritka mint a fehér holló (vagy rendes cigány).
Nekik az a legjellemzőbb tulajdonságuk, hogy mindenből (alkalmasint a saját tragédiájukból is) pénzt csinálnak.Mert a pénzhez úgy értenek mint senki más. A fent említett család hozta létre az IMF-et is..és mára szinte minden ország nekik tartozik.
Zsoel
@Dr.luigilongo60: Nekem ugyanaz. A II. világháborús katonák (zömmel fiatal, kora huszon-, sőt tizenéves ifjak) sem akartak meghalni: ők is ártatlan emberek voltak, csak besorozták, elhurcolták, és megölették őket olyan emberek, akik beleugrasztották az országot a rohadt háborújukba, de saját maguk gyávák voltak kimenni a harcmezőre. Akkor? Annyi különbség van, hogy, teszem azt, a Don-kanyari mészárlás nem származási, hanem állampolgársági, nemi és életkori alapon történt. Ja, és dédpapáék nem kaptak utána semmiféle túlélői kárpótlást. Igaz, nem is tartották a markukat.
sza
@kerék: nemcsak a zsidók között vannak milliomosok! veszélyes vizeken evezel, amikor Hitler irtani kezdte a zsidókat azt a pénzükért tette! A világ jóformán 4 évig tűrte , nem tettek semmit, szintén a pénzükért , mert a legyilkolt zsidó családok vagyonát széthordták!!! Túl sok gyerek , túl sok ember halt meg már ezért!!! Ki kellett irtani családokat , gyermekeket , nőket , öreg embereket, csak azért mert egyeseknek vagyonuk volt??? Haláltáborokban évekig sínylődtek..., haldokoltak , szenvedtek... sok gyermek akik olyanok voltak mint a mi gyermekeink! Nekem 3 van! Soha semmilyen eszmét nem vagyok hajlandó elfogadni olyanoktól akik ezt elfogadják , és magyarázni próbálják!!!
Zsoel
@Dr.luigilongo60: TE nem érted. Pontosabban úgy teszel, mintha nem értenéd.
kerék
@sziráki ágnes: Félreérted, én nem szimpatizálok hitlerrel...egy elvetemült gyilkos volt nem több, és nem értek egyet azzal amit csinált.
De nem (csak) a pénzükért tette amit tett...

De nem értek egyet a zsidókkal sem, amiért uralkodni akarnak felettünk...ez nem tisztességes, és nem elfogadható.Szerinted az?
sza
@kerék: Akik uralkodni akarnak azok között van zsidó ,magyar ,angol ,román, német magyar ,francia ,eszkimó ,magyar fidesz jobbik , keresztény Jehova ... mindenki uralkodna ha hagynák! Ja az amerikaiakat kihagytam, meg sok mindenkit!
kerék
@sziráki ágnes: Ezek mind kishalak hozzájuk képest. De hagyjuk.
sza
@kerék: Ez a fajta gondolkodás vezetett a népirtáshoz!
kerék
@sziráki ágnes: Milyen gondolkodás, ha szabadna tudnom?!
sza
@kerék: Nahát pont te , ti ne tudnátok? Hiszen levezetted!
kerék
@sziráki ágnes: Te, ti... mi vagyok én? Most burkoltan lenáciztál?Remélem nem, mert akkor nagyon csalódtam.

És nem vezettem le semmit...tényeket közöltem. Ha nem hiszed, olvasd át még egyszer.
sza
Én nem burkolok , azt meghagyom a kőműveseknek. Elmondtam a véleményem, hogy te mit olvasol ki ..., te nem érted saját magadat akkor hogyan érthetnél meg engem? Senkit le nem náciztam , cigányoztam, ezután se fogok! Csak Dolfikát hülyézem le olykor, de ő tényleg az!
Most megyek aludni, mert reggel menni kell dolgozóba! Jó éjt neked!
kerék
Akkor magyarázd el, kik lennének azok a " ti". Én értem mit írtam,különben minek írtam volna?
Lehet félreérthető volt, de mondom,átolvasod és tiszta a kép remélhetőleg.
És semmit nem vezettem le..ne írj valótlan dolgokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.