Novák Előd kolosszális önégetésének van még egy további pozitív hozadéka azon túl, hogy érdek nélkül tetszik, mégpedig az, hogy bemutatta miként kell bánni a szélsőjobbal. Ha lerántjuk róluk a darutollas föveget, a választók számára is láthatóvá válik az alatta bujkáló habzó szájú bohóc.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@kerék: Mondj nekem valami mást is amiről a jobbik " politizál " A cigányozáson és a zsidózáson kívül!
kerék
@sziráki ágnes: Mondjuk az országot javát tartják szem előtt...legalábbis így indultak. Hogy most milyen a szemléletük, azt nem tudom,mivel bármi történik is a pártban, azt a médiumok rasszista/antiszemita megnyilvánulásnak veszik, ezért nehéz már behatárolni.
sza
@kerék: ha nem tudod akkor miért akarsz rájuk szavazni? Senki nem tudja, mert nincs nekik más programjuk! Az hogy tüzelik a népet a kisebbségek ellen , nem politika!
kerék
@sziráki ágnes: Az, hogy az arcunkba hazudnak, meglopnak..az sem politika.
És ha már szavazok,akkor olyanra akiről tudom,hogy megpróbál majd tenni valamit az országért.
sza
@kerék: Ezt te nem tudhatod! Majd ha olyan programmal állnak elő amit értékelni lehet..., de addig csak uszítják az embereket!
kkalman
Hallott már valaki a Jobbiktól valamilyen a gazdaságot fellendíteni hivatott programot? figyelem őket is, mint a többi, a parlamentben a mi pénzünkön zsírosodó szarházit.
Lehet, tévedek, de a jobbiktól a gazdaság rendbetételére utaló mondat sem hangzott el, program meg ezek szerint nincs is.
Ja, hogy ők még nem tudják eladni a semmit, mint O. V. tette 2010-ben? Akkor nem hiszem, hogy ők lennének a megváltók a következő kormányzati ciklusban.
De akkor ki vezesse az országot? A FIDESZ-KDNP? Nem, nem, nem! Az MSZP? Nem! A JOBBIK? Nem! LMP? Na, ezt akkor hagyjuk.
Országunk ott tart, hogy nincs egy párt, ez annyira nem baj, nincs egy vezető személy, ez a nagyobbik baj, aki megoldaná az ország problémáit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.