Világszerte üldözik a keresztényeket - mondja Rétvári Bence, mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás (...) magyarországi irodájának vezetője azzal tromfol, hogy a mérték, na az meghaladja még a diocletianusi időket is. Lehet ebben valami, mert nemrég itthon is kergették a szakdolgozat fundamentalisták a főkeresztényt, ő meg szaporán hányta magára a keresztet, szentelt vízen és fokhagymán élt hetekig, hogy elűzze a Gonoszt – kezdi mai bejegyzését a Varánusz blog annak kapcsán, hogy Rétvári egy tegnapi konferencián felvetette: fogadja be Magyarország az üldözött keresztényeket.

Rétvári Bence kitalálta a tutit - írja a blog: ő személyesen venné az ölébe a világ összes üldözött keresztényét, az ország meg befogadná őket. Mert az mégse legyen, hogy a keresztényüldözéshez elég egy jelentős részben idézeteket tartalmazó szakdolgozat, mikor az őskeresztények egyik kedvenc elfoglaltsága volt a kódexmásolás. Úgyhogy világ üldözött keresztényei egyesüljetek, ha lehet itt nálunk, mert nagyon várunk és úgy megmentenénk titeket.

Minden számító szándék nélkül. Tényleg. Felebaráti szeretetből. Mert nekünk az fontosabb ám mindennél.

A teljes bejegyzés a Varánusz blogon olvasható >>>

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Rétvári arról is beszélhetett volna, hogy a világ mely táján üldözik a keresztényeket. Ha meg valahol üldözik őket, forduljanak bizalommal a Vatikánhoz. Majd XVI. Benedek mond értük egy imát, mert befogadni és eltartani ott sem tudják őket, ahogy nekünk is nehézséget okozna egy menekülthullám befogadása, és eltartása. Bár az új stadionokban lehetne lágert kialakítani nekik, hogy valami hasznuk is legyen a stadionoknak.
dubitus
Bence, Bence!
Illik keresztbetenni a főnöködnek?
.
Tudomásod szerint mely országokban a legnagyobb a keresztényüldözés?
Taps! Eltaláltad! Ott ahol az iszlám döntő többségi, netán államvallás!
Melyek a legnagyobb népességű ilyen államok?
Taps! Ezt is eltaláltad! Az arab államok.
Kik pénzét várja nagyon az általad is Kinyalt Seggű Fönököd?
Hát te mindent tudsz! Ezt is eltaláltad, az arabokét.
.
No, még egy kérdés Bence!
Gondolod-e, hogy az arabok kezük-lábuk törve hozzák ide pénzüket, hogy az otthon üldözött és itt befogadott keresztények minél több munkahelyen, minél több fizetésért dolgozzanak és ezáltal a magasba emelkedjék életszinvonaluk?
Te zseni vagy, ezt is eltaláltad: majd bolond lenne!
jancsik68
Prohászka püspök úr kiket üldözött?Saját legnagyobb főnökének a népét.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.