Az eredeti tervek szerint már az ócsai lakótelepen kellene élniük a bajba jutott devizahiteleseknek, majd a csúszás miatt nyárra, végül novemberre ígérték a beköltözést. Megnéztük, hogy áll az ócsai lakópark építése, és mit szólnak hozzá a környéken élők. Videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A kormány azt ígérte,hogy megvásárolják a deviza hitelesek lakásait és tovább benne lakhatnak bérlőként. Mikor tartják be az ígéretüket???
A leszegényedett családokat kitaszítják a fővárosból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Mobil123: Mit nézzek rajta? Az RTL - en és a TV 2 - őn csak a balesetek gyílkosságok olyan mint a kék fény. Az ATV korán kezdődik...
radios45
@sziráki ágnes: nem kell tv.t nézni, a köz tv. m1, m2. agymosott , a kereskedelmi szemét adók meg krimi, +szenzációhajhász, és reklámzabálóknak való, vagyis öl butít, kiírtja a maradék érzelmeket is, az emberekből.
Marad hát a rádiózás, az internetrádió, persze, itt is tudni kell válogatni ám.
Egyébként nálunk is a cigányok utasítgatnak , hiába van új gátőr + vezető, mindenhez van joguk, hozzászólásuk.
Nekünk viszont kuss van, oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.