A közfoglalkoztatottak bérének teljesítményarányos differenciálását javasolta Karvalics Ottó (KDNP) a parlament foglalkoztatási és munkaügyi bizottsága ellenőrző albizottsága ülésén kedden Budapesten.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ha-ha-ha! Ezt a nagy okosságot! Milyen szertől ilyen okos? 34 ezer forintért havonta teljesítménybért!
Ennyi ésszel már rendőr is lehetne!
Rézangyal
A 18-30 éveseket nem vissza vezetni kellene, te idióta, hanem BEvezetni! Ez a korosztály ha akar sem tud tisztességes munkát találni! Ne differenciálgassál bazmeg, hanem húzzál el a vérbe, ha semmi értelmeset nem tudsz mondani!
marlin
@gabrella: Adjunk neki egy vödör vizet,
és csináltassunk új névkártyát!! Mondjuk olyat, hogy - Karvalics Ottó ürgeőntő -
Az esze ahhoz is meg van neki!!
sport50
jól ki tudja találni a hülyeségeket,ráadásul nem kevés pénzt kap ezért!!!majd a közmunkások számolják a faleveleket,stb.és az után kapnak bért!!talán saját magukat, és a holdudvarukat nem kéne ennyire tömni pénzzel,akkor több jutna a fiataloknak.ilyesmi eszükbe sem jut???!!
vukkocska
Éppen ma reggel hallottam kutyasétáltatás közben. A hideg reggel teát szolgáltak fel a közmunkásoknak, majd megjelentek alkoholszondával. Kiderült, egy kis bor is van a teában. Az alkoholszonda kimutatta az alkoholt. Csak az nem bukott le, aki nem ivott belőle. Nem csak arra a napra, de visszamenőleg sem kapták meg a bérüket. Így lehet spórolni a közmunkások bérével. Ha ez igaz, rendkívül aljas történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.