Engedély nélkül tartott vadásztöltényeket a lakásán Biszku Béla, emiatt az ügyészség a volt belügyminisztert megalapozottan gyanúsítja lőszerrel való visszaéléssel - tájékoztatta Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyész kedden az MTI-t.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Fegyvert is találtak? Kutassanak még egy kicsit, hátha a kertben is találnak valamit. Békén kéne hagyni ezt a 90 éves embert, és a szocializmus éveit nem ennek az egyetlennek a nyakába varrni. Nekem semmi bajom nem volt a szocializmussal, annyit tanulhattam - ingyen -, amennyit csak akartam, olyan munkahelyet választhattam, amilyet csak akartam, a főnökömet a hülye volt, úgy bírálhattam, ahogy akartam. Egyébként pedig nagy békében és nyugalomban dolgoztam egy helyen 41 évet. :) Valószínű azért, mert nem törték el a gerincemet, mint ahogy törik az elmúlt 22 évben a munkavállalóknak.
gabrella
Na ez már direkt! Szerencsétlen öreget már mivel ki nem kezdik!
marlin
@gabrella: Szerinted mekkora barmok tartottak szeptemberben "házkutatást" a Biszkunál?? Megmondaná valaki, hogy akkor hol volt ez a 11 db VADÁSZTÖLTÉNY?? Vagy most találták ki, hogy a kilencven éves Biszku a jelenlegi államrendet készül megdönteni a 11 db vadásztölténnyel??
nyanya001
Csak nem a rendszer megdöntésére készült ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.