Ha kell, akár az alkotmányt is módosítják azért, hogy elsőrendű legyen az élet, és utána jöjjön azoknak a törekvése, akik úgy gondolják, hogy a szabadság azt jelenti, hogy bármikor, bárhol, bármilyen közterületen ott lehetnek. Ezt a szociális ügyekért is felelős államtitkár mondta, utalva az Alkotmánybíróság hajléktalanokkal kapcsolatos döntésére. Közben mindenütt készülnek a télre, Budapesten a vészhelyzetek kezelésére létrehozott operatív törzs gyakorlatot is tartott.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
El kell tüntetni a hajléktalanokat a forgalmasabb helyekről,
ha nem látjuk őket, akkor nincs hajléktalansági probléma !
Világos nem ?
Ezt még az Alaptörvénybe is be kell emelni !
Szégyen !
kamazuka
Bár nem vagyok sabeszdekli fun,de azért ha abból indulok ki mit lehet tanúlni másoktól,akkor a kibuc-ot éppen ezekre a problémákra találták ki.
Nincs magán tulajdon,de kapsz enni inni és ruhát fűtött lakást és ki is mehetsz a táborból,de rossz hír,hogy dolgoznod kell.Hát a problémák itt kezdődnének a dolgozni.Szóval.Kamu,hogy sokan dolgoznának,de kitudja? a kéregetőket ennek megléte esetén sittre vágnám és ott keményen foglalkoztatnám.Miért?
Azért mert a vak,a béna a szellemileg elmaradott mindenáron tenni,alkotni akar hogy megmutassa,van olyan értékes ember,mint az egészséges társai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.