Az izraeli helyzeten gondolkodott éppen, ezért nem reagált elsőre megfelelő határozottsággal a jobbikos Gyöngyösi Márton "listázós" felszólalására - mondta Németh Zsolt külügyi államtitkár az Indexnek adott interjújában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
De szoltak neki ! Még képes lett volna kihagyni egy ilyen lehetőséget !!
DR Eric CARTMEN
..aztán szóltak neki:te zsolti, háborodj már fől, ezek itten zsidóznak !!!
DR Eric CARTMEN
Olcsó poén lenne most azzal szórakoznom, hogy a teljesen szavahihetetlen, kettősbeszédes, pávatáncos Viktor miféle kibúvót biztosított magának az “Amíg én itt állok…” mondatrész beszúrásával. Hiszen, ha a “megvédés” esetleg mégis elmaradna, még mindíg hivatkozhat arra, hogy konkrét esetben nem “itt állt”, hanem valahol másutt (mondjuk a “Vidi” lelátóján), avagy ugyan “itt”, de nem állt, hanem ült. Egy ilyen, mindent uralni, mindenben dönteni akaró pszichotikus, tesztoszteron-túltengésben szenvedő ”Oroszlán”-tól, de nyálkás Piócaként minden létező felelősség alól kisiklani igyekvő, gyáva alaktól még ez is elképzelhető, lévén közpénzekkel és tömény hazugságokkal kikövezett politikusi pályafutása majdnem teljes egészét ezzel a “tevékenységgel” töltötte.
moiszikf
Ha Gyöngyösi Márton törvényt sértett,nem kéne följelenteni? Ja,hogy nincs rá jogalap? Akkor marad a hiszti.

propeller.hu/itthon/2562961-feljelentik-zsidozo-kepviselot#c664764
Pilóta
"izraeli helyzeten gondolkodott éppen"
--- Nahhh, azon van is mit!
--- Kár is volt ezért felébreszteni izraeli álmaiból:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.