Tény címmel Bajnai Gordon tetteiről és az ország egyre biztatóbb állapotáról adott ki újságot a kormányt támogató Civil Összefogás Fórum. A Haza és Haladás szerint súlyos közpénzeket elnyelő "civil" szervezet lapjából megtudhajuk például, hogy Bajnai gyilkos üzletpolitikája vezetett Szűcsné Jucika férjének halálához is.

A lap sajátosan vegyíti a politikai véleményt és a szórakoztatást. A címoldal nagy részét Görbicz Anita kézilabdázó foglalja el, aki arról vall, hogy milyen igazi nőnek lenni. A címlap legtetején azonban leleplezést ígérnek, a lap szerint ugyanis Gyurcsány Ferenc a Bajnai család alkalmazottja volt - írja az Origo.

Gyilkolt Bajnai üzletpolitikája a CÖF szerint

Szűcs Lászlóné Jucika "megrázó visszaemlékezését" is közli a lap, eszerint Bajnai gyilkos üzletpolitikája vezetett férje halálához. A cikk a Hajdú-Bét-ügyről szól, amelyben Bajnai szerepe az volt, hogy a csőd szélén táncoló állatfeldolgozó cég többségi tulajdonosa az a Wallis-csoport lett a 90-es évek végén, amelynek vezetését később Bajnai vette át. A Hajdú-Bét végül csődbe ment, rengeteg beszállító bukott a céggel, többen öngyilkosok lettek. Politikai ellenfelei gyakran teszik felelőssé Bajnait a történtekért, aki ezt visszautasítja, több Bajnai felelősségét firtató újságot és tévét köteleztek helyreigazításra.

Gyilkolt Bajnai üzletpolitikája a CÖF szerint

Az Origo telefonon megkereste Csizmadia Lászlót, a CÖF alapítóját, aki az impresszum szerint a lap felelős kiadója, hogy megkérdezze, volt-e előzménye a kiadványnak, és lesz-e folytatása. Csizmadia azt mondta, hogy nincs mondanivalója most, azt kérte, hogy figyeljük az eseményeket, és látni fogjuk, mi történik.

154 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És ez most lett fontos teljesen véletlenül a CÖF újságjának??? NA de most tényleg???
Ez a qrbán által pénzelt mocskos aljas rágalmazó lejárató propaganda, abból is a mocskosabb fajta.
Tessék ittvan lehet örömködni:

mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201201

EZ meg egy kis bónusz:

nol.hu/belfold/sziven_szurta_magat_egy_rokkant_ferfi_a_nyugdijbiztositonal
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Ha már itt tartunk, a cigus fecalicus és kuszaszem embergyilkos politikája miatt hányan haltak meg??Hányan lettek öngyilkosok mert a félázsiai kancigány pávatáncos ellopta az életterüket!!!
nyanya001
Akinek van mersze vállalni a pert, írja meg Bajnainak személyesen
címmel telefonszámmal !
Ne a Cöf röfögjön !
Hellcat
És ez most lett fontos teljesen véletlenül a CÖF újságjának??? NA de most tényleg???
Ez a qrbán által pénzelt mocskos aljas rágalmazó lejárató propaganda, abból is a mocskosabb fajta.
Tessék ittvan lehet örömködni:

mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201201

EZ meg egy kis bónusz:

nol.hu/belfold/sziven_szurta_magat_egy_rokkant_ferfi_a_nyugdijbiztositonal
lajospapa
Kösz a két nagyon értékes bónuszt Hellcat!
sakál
Egyre szorgosabban nyomatják a propagandát, ahogy közeledünk a 2014-es választásokhoz. (-.-) "
Dr.luigilongo60
Nagyon sok ember lesz öngyilkos napjainkban is kilátástalan anyagi helyzete miatt.
Az "oknyomozó" újságírók arról miért nem írnak?
Persze ha csupán Bajnai lejáratása a cél, akkor más a leányzó fekvése.
nemkati
Ez már gyomorforgató, annyira aljas kampány. Úgy csinálnak, mint a sarokba szorított patkány, érzik a vesztüket.
RAMBO
Engem Bajnai egyszer békává változtatott.
De már elmúlt.
KöBüKi
@nemkati: Végül is igen nagy a baj a fütyügők háza táján.!Még a dzsentri világból annyit sem tudtak tanulni,hogy egy adósságot csak egy nagyobb adóssággal lehet leplezni.!
Az orbitális dolgaikat nem takarja el egy már bizonyitottan el sem követett hamis vádu gazemberség.!CÖF ide CÖF oda.!!
Többre jutnának a mai néppel ha hallgatnának,hisz az álszent papok világa - mikor a szószékről még a Dunába is bele tudták hajtani a népet - elmult.!!!
vukkocska
@Hellcat: ügyes vagy. De ha jól emlékszem,sokkal több pontban kellett mea culpázni, maxima mea culpázni a Magyar Nemzetnek. Igazatok van, rendkívül aljas módszert választottak, és választanak a lejáratásokhoz. Patkányeffektus. Remélem mennek a levesbe. Ocsmány, aljas banda.
Hellcat
@vukkocska: Én Bajnaival kapcsolatban ezeket ismerem, de aztán ki tudja hány pertvesztett rágalmazásuk volt még ezeknek a szennylapoknak, na meg a sok fityisz fan ezeket már nem tudja csak a mocskolódás részét, sőt még a saját édesanyám sem tudott a helyreigazításokról pedig ő aztán messze áll a fidesztől.
Kisherceg
Szóval Bajnai a felelős azért, ha valakinek nem sikerül az üzlete? Az 1980-as években is sokan libáztak, nem egy ment tönkre, lett öngyilkos... pedig hol volt még Bajnai!

Jucika bezakkant. A primitív emberek módjára mindig másra mutogat...
entero
@Hellcat: Ez rendben is volna, de azt ne felejtsd el hogy Bajnai most tűnt fel megint, már régen feledésbe merült ő és a politikája. Bizonyítékok híján ugye nem lehetett ellene eljárást folytatni, ügyesen megoldotta hogy tiszta maradhasson liba ügyben. A pénz beszél, mint azt tudjuk. Ettől függetlenül azt hiszem hihetetlenül mocskos ármánykodás veszi itt majd kezdetét 2014 - ig mindkét fél részéről, innentől csak az lesz a fontos hogy ki nyeri meg majd a választásokat, és ez az állapot nagyban köszönhető hogy a már megbukott és leszerepelt politikusok újra színre akarnak lépni. Az ország és az emberek helyzete mindkét pártnak az utolsó helyen fog szerepelni innentől.
nyanya001
@entero: Orbán is bukott volt mégis színre lépett !
Hellcat
@entero: Mikor Bajnai elvállalta a ciklus végén a dolgokat 1 évre, nem sok ideje volt korrigálni, de azért megtett egy két dolgot (például a saját pénzén utazgatott nem úgy mint most a sokan mások), csak a fidesz elkezdte lejáratni őt is (hamisan mint láthattad a helyreigazításokat, de a javítás már senkinek nem fontos). Mikor lelépett és eltűnt, akár hiszed akár nem, édesapám már megmondta előre, majd ha olyan lesz a helyzet visszatér a politikába, és igaza lett, nagyon jó időpontot is választott szerintem, de hát a fidesz féle propaganda csodákra képes és megint dolgozik mint az állat. Viktor is megbukott már 1x azt látod hol tart...mondjuk az ilyen őskövület szdsz maradéktól irtózom én is.
marlin
@entero: Ugye ezt nem tudtad röhögés nélkül leírni!!
entero
@nyanya001: Ez igaz, de ő nem vonult vissza a politikától, hanem ellenzékben folytatta tovább. Mondjuk sok mindent nem úgy csinál mostanában ahogy ígérte, ez tény.
nyanya001
@entero: 3 évig azért nem járt be a parlamentbe ugye ?
szaboria1
@dr. prédikátor: Múlt héten felmentem vonattal Pestre előtte esete Kecskemét Bp.között 2 különböző helyen léptek vonat elé. Reggel lassabban tudtunk befutni mert megint volt egy vonat gázolás. A kalauz mondta egyre több ember lép a vonat elé és ahogy közeledik a karácsony szerinte még több lesz.
entero
@marlin: Lehet hogy te azt szoktad csinálni amikor írsz (mondjuk volna is rá okod néha), nálam ez nem jellemző. Te erősen baloldali beállítottságú vagy (hiába is állítasz mást), én meg még mindig Fideszes, soha nem is lennénk egy véleményen azt hiszem. Lehet hogy a disznóságok elkövetésében közös nevezőre tudnánk jutni emberekkel kapcsolatban pártállástól függetlenül,, de másban kötve hiszem.
entero
@nyanya001: Készült a nagy visszavágásra...:-))
entero
@szaboria1: És persze ez mind mind a Fidesz hibája...
entero
@Hellcat: Az szdsz miatt kaptál egy like - ot...:-))
leszúrt rittberger
@entero: De az visszakereshető bármikor, hogy mi köze volt akkor a Hajdú-Bét-hez, volt-e akkor már döntéshozó helyzetbe, stb, stb. Nem volt. De ha lett is volna, ezek még mindig csak közvetett "bizonyítékok" lennének, hol van még innen az, hogy egy ideggyenge, a vállalkozása kockázatait felmérni képtelen ember bekattan, és öngyilkos lesz? Semmi közé egymáshoz a két történetnek.

Más oldalról közelítve: a mezőgazdaság, állattartás kockázattal jár. Ha nem a Hajdúbét miatt ment volna tönkre Jucika férje, hanem mondjuk az aszály miatt vagy egy járvány miatt, akkor kit mocskolna most éveken át? Ja, akkor senkit, csak tartaná a kezét az állami támogatásért.
szaboria1
@Hellcat: A Hajdú BT rossz vezetősége miatt a Wallis is 5 milliárdot bukott.
sokanvagyunk
@nyanya001: (15:55) csak összeszedte magát... - de rendesen! (anyagilag) :)))
kerék
Bizony a sok bajnai fannak mondom, hogy az alföldön jónéhányan öngyilkosok lettek bajnai miatt, végül bevallotta, hogy nem értett hozzá.
dr. prédikátor
Én azért csodálkozok a sok fütyesz fan hozzáálásán mert bár már mindenki azt mondja hogy amiben állnak és a szájukig ér az szar!mégis azt mondják hogyha szar is de csokiízű!
Kutyafüle
Mivel itt van a kezemben az újság, és kiolvastam, gondolom, a mai napon beterítették vele az országot.
Azért úgy elgondoltam, hogy mennyibe kerülhetett ennek az újságnak az előállítása, és kihordatása az egész országban?
szaboria1
@entero: Mit gondolsz miért? Sok beteg ember megaláztak kiutat abban találnak , hogy öngyilkosok lesznek, mert a pénz amit adnak az semmire sem elég. Csak itt nálunk 2 hlt lefogása alatt 5 olyan ember halt meg aki nem érték meg még a 60 évet sem. Ebből 3, visszaminősítették munkaképesnek.
leszúrt rittberger
@kerék: Én nem vagyok fan, csak az ilyen idióta ferdítéseket ki nem állhatom. Az öngyilkosság orvosi eset, nem gazdasági. Aki öngyilkos lesz, az önmaga gyengesége miatt lesz az, nem valaki miatt.

Érdekes, más sokkal nagyobb válságokat is átél, többször csődbe megy a cége aztán feláll, az miért nem lesz öngyilkos? Aki ilyen labilis, az ne vállalkozzon, menjen el a Tescoba polcot rakni napi 8 órában.
nyanya001
@Kutyafüle: Soha nem tudjuk meg !
Lopnak, csalnak, hazudnak, rágalmaznak az adófizetők pénzén !
kerék
@leszúrt rittberger: Egy idősembernek szerinted mi marad, ha 40 éven át egy valamit dolgozott, máshoz nem ért, és mindenét elvesztette? Mindent...

Utálom orbánt de előbb bíznék rá egy ezrest mint bajnaira.
leszúrt rittberger
@kerék: Ha 40 éve libát tenyésztett, akkor 40 év alatt megtanulhatta volna már, hogy milyen kockázatokkal járhat pl. a felvásárlótól függeni, és a többi... Saját nyomora miatt mást okolni, ehhez ért ez az ország legjobban.
szaboria1
A libákat sem a Bajnai vette át itt kevesen tudják de az átvevők is átverték az embereket mert nem fizettek azzal hitegették őket akkor tudnak fizetni amikor ők is megkapják a pénzt. Nálunk is működött több liba és kacsa telep ami amegszünt. Nem a Bajnait hibáztatják hanem a piac alakulását. Ugye a négy mancsról elfelejtkeztetek. Pedig azok miatt lett nagyobb a kár.
kerék
@leszúrt rittberger: Biztos véletlenül lettek annyian öngyilkosak amíg bajnai tevékenykedett...

Mellesleg a saját nyomorod miatt te is orbánt hibáztatod mint olyan sokan.
leszúrt rittberger
@kerék: Mennyien annyian? Pletykákra meg legendákra nem adok, ilyen lózungokat én is tudnék írni, hogy az Orbán rezsim óta már annyian, de annyian öngyilkosok lettek...
marlin
@entero: Igen én valóban "baloldali értékrendű"-nek tartom magam, azt viszont visszautasítom(!!), hogy ezt bármikor tagadtam volna!! Első "bejelentkezésemkor" megjelöltem, mint politikai nézetet!!
Ha nem csak a Fidesz fullprimitív, fanatikus szekértáboristáknak szánt zsolozsmákat morzsolnád, már rájöhettél volna, hogy nekem nincs se titkom, se szégyellni valóm!!
kerék
@leszúrt rittberger: Nézz utána vazze, majd biztos nekiállok keresgélni, csak, hogy elhidd.
Itt a propelleren is meg lehet szerintem találni, ha érdekel keresd meg ha nem akkor fröcsögj tovább.
A Tündik bündije
Bajnai igen veszélyes ember! Engem ő oktatott a fekete mágiára, még 1666-ban. Már akkor libatollakban kellett hemperegni, azzal üzemelt a repülő seprű. Tudtátok, hogy két testben létezik, így tüntetést is tud szervezni önmaga ellen? Így mindkét oldalt magához tudja édesgetni. Állítólag a fordított kereszt is az ő jelképe, azzal vert egyszer agyon egy orbánarcú angyalt.
kerék
@leszúrt rittberger: Bizony hogy az.
leszúrt rittberger
@kerék: Így dőlnek meg a Békementesek hazudozásai. Gyors volt ez is :)
Pálinkafőző Rézüst
Úgy tűnik, hogy az új évszázad legaljasabb, legmocskosabb választási kampányát kezdte meg a fidesz.
leszúrt rittberger
- Bajnai halomra öli a libatenyésztőket! Hutyutyutyu tyutyutyu! Gyerekeiket megerőszakolja!
- Igen? Bizonyítsd be!
- Ööö.. hát őő izéé.. Fönn van a neten, keresd meg! Megírta a Tény újság is! Békemeneten mondták!

:)))
kerék
@leszúrt rittberger: Bizony, te mindent tudsz, hát lebuktam.
A cikkben említett bácsi is él és virul, éppen a hawaii szögeteken költi a millióit amit bajnai adott neki anno.
A Tündik bündije
@leszúrt rittberger: Nekem meg Irma néni mondta a harmadikról. Habár az élete párja Jenő bá' nem egy Mulder ügynök, de annak a tyúknak olyan információs bázisa van, mint az FBI-nak, amellett lélekben olyan sárgák, mint egy narancsliget Spanyolországban, szóval biztos igazuk van.
entero
@leszúrt rittberger: Minden vállalkozás rizikóval jár, nem csak a mezőgazdaság. Bedőlhetnek a piacok, olcsóbb és rosszabb minőségű termékekkel is megelégednek az emberek, stb. Könnyen beüthet a baj. A legtöbb állami támogatást viszont valóban a mezőgazdasággal foglalkozók vették igénybe, utána meg sírtak a 30 milliós terepjáróikból meg kiálltak a legalább ennyibe kerülő gépeikkel hogy adjanak pénzt mert elvitte a jég. Szánalmas volt valóban. Talán termelésre kellett volna a pénzt fordítani elsősorban, nem ilyesmikre. Persze hozzászoktatták őket ahhoz hogy kapnak. Most nem ez van, és ha egy külföldi veszi meg a földet, akkor biztosan meg is fogja művelni, mert van neki miből, munkahelyeket is teremt, és ugye a földet nem lehet kivinni innen. A nagyobb baj akkor van ha olyan kap földet aki semmit nem ért a mezőgazdasághoz, csak haver vagy tesó. Abból jó nem származhat. Erre igen sok példa volt a rendszerváltás óta, és itt most szándékosan nem azt írtam hogy 2010 - ben kezdődött, mert ez nem igaz.
csiga0771
Ez a volt ma az alágyújtos, de ha gordonka küld /mert még szép hogy nem hagyja magát/ ugyanerre a sorsra jut!! Hazaáruló Mocskok ! Hánynom kell...
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Helyesebben kezdődött el. Legyél te is tárgyilagos, ne balos.
entero
@csiga0771: Akkor igyekezz, nehogy a monitorod bánja...:-))
Pálinkafőző Rézüst
@entero: tárgyilagos? jó. Láttál már buszokon fideszeseket gyalázó plakátokat esetleg??
entero
@szaboria1: Ha mindenki megölné magát ha kudarc éri nem sokan élnénk már. Sokan felálltak már a padlóról, főleg aki fel is akart állni. Aki csak magába roskad az valószínűleg eljuthat idáig, de ez nem törvényszerű.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Kérek másik kérdést, amikor autóban ülök ilyesmikre nem figyelek. Buszon meg már ki tudja mióta nem ültem. Plakátokat viszont már láttam, de abból mindenfélét, balosat meg jobbosat is.
overdose
CÖF.menj a jó kurva anyádba a z Orbánnal nagyopn belehettek szarva ha ennyi aljaságot csináltok ?kérdezd meg a fönöködet honnan van 5 milliárd vagyona?
marlin
@entero: Balodalról meg inkább ez látszik, mióta "meg jött a jobbkéz"!!
Amikor a kicsi eszközét kezdte nyílvánosan verni, még valóban csak röhögtem!! És te??
Amikor a kis résekben akart nagyot nőni, már kezdtem gyanakodni!! De hát nem baj, ha kicsit szűk a rés!!
De most meg már, hogy piros pöttyös babapopsikról delirál, hááát...kezdek kételkedni benne, hogy ezeket a látens pedofil dumákat vajon ő írja-e, vagy a habonyárpi adja a szájába??
Pálinkafőző Rézüst
@entero: csak egyetlen balost mondjál! Mi van rajta??? :)) Már megint füllentesz..:))
Az autóban nem a forgalmat figyeled, és a benne résztvevőket?? Gyatra, nagyon gyatra kifogás..:)))
leszúrt rittberger
@kerék: Hát ezek aztán perdöntő tények :) Kifeszítek én is egy transzparenst, amin 10 kereszt lesz, meg alatta Orbán neve, oszt lehet rettegni. Hülye gyerek.
szaboria1
@kerék: Azért te sem vagy elég tájékozott. Nem Bajnai vezette a Hajdú Bt. Az én cégemet se a Duna holding vezette csak próbáltak megmenteni. Pedig 4 hús gyárunk volt. 2 hizlalda és mára már egyik sem üzemel. Pedig a Ceglédi Gyárat 1991-ben 2 milliárdért újították át, hogy Kanadai és Amerika részére is tudjunk exportálni. 1993-ban fel lett számolva.
szaboria1
@entero: Ezek nem lettek öngyilkosak hanem betegek voltak a szó szoros értelemben, de munkaképesnek nyilvánították.
kerék
@leszúrt rittberger: Látod bazdmeg, megkerestem neked, hogy ne picsogják annyit, de ez se elég...akkor mi a faszt akarsz? Eldöntötted, hogy bajnai a szent ember, és nem lehet változtatni a véleményeden...az ilyenek miatt tartunk itt.

Mellesleg meg azt feszítesz ki amit akarsz orbánról, sőt! akár magát orbánt is kifeszítheted, mivel mind a kettőjüket egyformán utálom.
kerék
@szaboria1: Csak azt raktam ki amit találtam...
leszúrt rittberger
@kerék: "a kilenc öngyilkos legendája légből kapott. Ezzel kapcsolatban nem jelent meg nyilvánosan semmilyen ellenőrizhető tény, név, helyszín, tanúvallomás, jegyzőkönyv, bármi. Újságcikkek hivatkoztak tüntetésen hallott pletykákra, internetes fórumok az újságcikkekre, tüntetők az internetes fórumokra és így tovább, körbe-körbe."
orulunkvincent.blog.hu/2009/04/10/kilenc_es_fel_ongyillkos

Tessék hülye gyerek. De kutass tovább nyugodtan. Ja és remélem időben szólok, a mikulás sem létezik!
1951
Van itt azért egy-két csontagyú is a hozzászólók között! Mennyivel hatékonyabbak lehetnének, ha meg is csókolnák Gyurcsányt, Bajnait,Verest, Draskovicsot és mindazokat akik pénzügyileg, gazdaságilag teljesen padlóra tették országunkat! #marlin@entero: határozd meg légy szíves a baloldaliság alanyát és tárgyát, ha ez sikerül,írhatsz baloldali érzelműségről. Azonban az is tény, hogy a magát baloldalinak valló sok-sok eltévedt ember mindig csak a saját előnyeit kereste. Aki nem hiszi, járjon utána, bizonyította ezt a tényt az elmúlt 23 év! Kicsit több szerénységet a baloldali érzelműektől, és a visszapillantó tükröt is elővehetik nyugodtan!
leszúrt rittberger
@kerék: Mit pattogsz? Ne idegesítsd fel magad, attól hogy itt bazmegolsz még nem lesz igazad. Tényeket kértem, nem azt, hogy linkelj be egy másik oldalt, ahol ugyanúgy leírják a kitalált legendát :)
kerék
@leszúrt rittberger: Na ja mert ez valósághűbb, mint az amit én linkeltem.Ezzel bizonyítottad az igazad, azt hiszed mi?
Te hidd a saját igazad, én is az enyémet.
bvera
Ja,ja...
Orbán atyánk meg merő tisztességből és erkölcsi alapokon törvénybe foglalva tesz tömegeket földön futóvá egyik napról a másikra, saját tulajdonukat, saját költségükön még meg is semmisítteti velük, már akinek egyáltalán maradt pénze rá. Csak hogy szegény éhező Simicska pajtásnak legyen elég, nehogy éhen haljon. Lásd reklámtáblások és szerencsejátékosok, mert ugye ezek életre sem érdemes állampolgárok tűzzel - vassal irtani kell őket!! A szemetek!! Dögöljenek csak éhen, hamár nincs kedvük öngyilkosoknak lenni.
leszúrt rittberger
@kerék: Igen, mert ha valamiről nincs az égvilágon sehol egy jegyzőkönyv, nyilatkozat, tanúvallomás, de még csak egy helyi lakos sem tud felsorolni neveket, ellenben hol 9 öngyilkossal hol 30-cal jön elő ugyanaz a sztori, akkor azt úgy hívják hogy kamu.
nahát
Minél jobban tagadjátok annál hihetőbb lesz. A lényeg hogy beszéljenek róla és az embereknek örökre bevésődijön, hogy bajnai egy aljas gazember.Nem számít az igazság!
Ugye elvtársak ti is ezt csináljátok évek óta . Mocskoljátok , okoljátok Orbánt, a sok balbirka meg már azt sem igazán érti miért, de gyűlölni kell, mert ezt mondják. Na ez az igazi agymosás!
Most meg nem tetszik hogy a baloldali első emberrel is ezt csinálják? Jobb lesz, ha hozzászoktok, a mocskolódásotok viszonzásra talált! legalább lesz mit írni a szennylapoknak és min acsarkodni az ilyen hírportálokon!
Apropó!! Bajnai diplomájával minden rendben van vagy azt is eltüntették?
guszty
@entero: Csak a tények kedvéért. Sohasem volt Bajnaira bízva a Hajdú-Bét! Ezzt a fideszes-jobbikos hazugságot szajkózzátok folyamatosan! Bajnai a Wallis vezérigazgatója volt! A Wallis vette meg a csőd szélén álló Hajdú-Bét részvényeit (tulajdonosi jogait) A Haudú-Bét-nrk meg volt a saját vezetése, akit el lehetett volna számoltatni a vagyonnal. A Wallis a tulajdonosi jogok megvásárlása után több mint 10 millárd FT-ot tolt be a Hajdú-Bét -be és ezt el is bukta! Ez az állandó mocskolódás olyan, mintha a MOL tulajdonában lévő INA horvát olajcég botrányai miatt Orbán Viktort vonnátok felelősségre, mint az egyik legnagyobb tulajdonos - Magyar Állam - első emberét. KB. Bajnainak is ennyi köze volt a Hajdú-Bét ügyeihet. Ezt eddig több bírósági ítélet is megerősítette! Minden olyan rágalmazási ügyet megnyert, ahol a rágalmazónak volt annyi gerince, hogy névvel vállalta a véleményét. Ahhoz ti gyáva kis köcsögök vagytok. A véleményeteket még a kocsmában a heverok között sem meritek névvel vállalni!
szaboria1
@kerék: Csak egy probléma van nem vagy tisztában miként működött a Hajdú Bt. Mint volt húsipari munkaügyes jobban tudom a Wallis nem irányította a Hajdú Bt.-t mivel csak 21% volt a tulajdona, Budai sem tudott semmit sem bebizonyítani. A MOL-t sem a kormány irányítja mivel nem Ő a többségi tulajdonos.
kerék
@leszúrt rittberger: Ott van a link, amit írtam,és nem holmi kis blogról van mint a tiéd, ilyen elven az enyém hihetőbb.

De hidd el, csúnyán leszarom, orbán-bajnai egykutya, mindegy,hogy melyikük nyer 2 év múlva, az országnak akkor is vége lesz.
leszúrt rittberger
@guszty: @szaboria1: kössz, néha azért van értelme itt kommentelni, egy-két értelmes még akad.
rokker33
@kerék: Végig olvastam a kis vitátokat és nincs igazad!Még nem ismerjük Bajnait de Orbánt igen!1998-2002 be is ezt csinálta de akkor még vissza fogta magát most hogy megvan a 2/3 ad semmi és senki se állíthassa meg hogy hatalmon maradjon és nemérdekli őt a szegény,rokkant,nyugdíjas,munkás vagy munkanélküliek sorsa csak a pénztárcáját tömi és nem kicsit hatalom mániás és mint itt is olvashatod nagyon gyenge ember mert egy jó pár évvel ezelőtti ügyön csámcsog amiről Bajnai nem tehet mert már úgy vette át a céget hogy tudták hogy csődbe megy és rengeteg cég megy tönkre apám is dolgozott olyan helyen ahol 25 évet húzott le és becsődölt de nem lett öngyilkos hamar feltalálta magát nem siránkozott mint ezek az emberek és sokan így vannak!Ja és az is igaz hogy sokkal több ember lett öngyilkos mostanában és nagyon sok embert raknak ki a házaikból a rokkantakat dolgoztatni akarják a szegényekről már nem tudom hány bőrt húztak le minden hónapban új adó és egyre több vállalkozás megy tönkre amiért csak is Orbánt lehet okolni a sok ostoba törvény módosításai meg a rengeteg új adó miatt ehhez képest Bajnai egy amatőr senki akit nem lehet Orbánék aljasságaival összehasonlítani!Én még egyenlőre úgy vagyok vele hogy nem megyek szavazni de figyelemmel kísérem Bajnai tevékenységeit és ha színpatikusnak találom lehet az X et az ő pártjára teszem!
guszty
@rokker33: Reggelente azzal kelek, hogy balkarral majd jobbkarral (vagy fordítva) 6-6 erőteljes lófaszmutogatással kívánok lófasztot drorrvbánviktorapiktor seggibe.. igen jó érzés, ki kellene próbálnia mindem igaz magyar hazafinak, főleg a zsidóságnak, cigányságnak, araboknak, fundamentalistáknak, baloldaliaknak, és végül mára már a kádéenpéseknek is Đ

És tök jót tesz az egészégi állapotomnak...;--)))
rokker33
@guszty: Én minden reggel Orbán fényképével törlöm ki a seggem és jó érzés :D
Dr. Felipe
Baltazár politikája gyilkolt mert az elmúlt két évben rengetegen ugrottak ki az ablakon ill. ugrottak a vonat elé. Ezeket a rohadék mangalicákat meg be kell perelni rágalmazásért legalább még eggyel több megnyert pere lesz Bajnainak bár már most sincs kevés.
Kisherceg
@kerék: Uncsi vagy leszúrt rittberger. Szíveskedj már bizonyíthatóan pontos adatokat hozni arról, hányan lettek öngyilkosok Bajnai alatt a libázás miatt, és hányan az 1970-es, 1980-as években... Nem mintha fontos volna... mert kevered a sz@rt a szárral.
Hellcat
@nahát: "A lényeg hogy beszéljenek róla és az embereknek örökre bevésődijön, hogy bajnai egy aljas gazember.Nem számít az igazság!" Aztán jön a:
"Mocskoljátok , okoljátok Orbánt, a sok balbirka meg már azt sem igazán érti miért, de gyűlölni kell, mert ezt mondják. Na ez az igazi agymosás!"
Jól szembeköpted magadat! :D Te prédikálsz itt nekem arról hogy benyelek minden szart amit elémraknak hírként aztán leírsz egy ilyent? " Nem számít az igazság" :D:D Egy vicc vagy...Azt se tudod igaz-e a libás ügy csak rühelled a Bajnait a sok fityises birka meg már azt sem igazán érti miért, de gyűlölni kell, mert ezt mondják. Na ez az igazi agymosás! Istenem ez de szánalmasan durva ellentmondás...jól elástad magad. Ennyit értek nagy fideszes seggnyalók...tisztelet a kivételnek.
Pálinkafőző Rézüst
@Hellcat: össze vannak már teljesen zavarodva az elvtársak..:)) Tényleg nagyon beparáztak!!!
architext
Kicsit zavarhatnák a puszta tények egyeseket. Tény: Bajnai cége kb tíz milliárdot ölt a Hajdú Bétbe. Tény: az orosz piac beszűkült, nem vitték a libát, meg a máját. Tény: akik libáztak, többnyire semmi máshoz nem értettek, azt remélték így telik el az életük, nem képezték magukat, nem álltak több lábon. Tény: sokan nem kapták meg a pénzüket. Tény: a felvásárlók nem mindig Grál-lovagok (sőt) Tény: a Wallis kiszállt, mikor látta, h menthetetlen a libás üzlet. Tény: voltak néhányan, akik kilátástalan helyzetükben öngyilkosok lettek. ( egyet mondanak biztosra) Tény: normális piaci szereplő, nem teszi tönkre a cégét egy hamvába holt, reménytelen üzletért.
kedwes
Visszatérve a plakátra, amelyeket a buszmegállókban lehet olvasni!
ALKALMATLAN!
A szervezetem tele van az olyan emberekkel, - még személyesen is - aki állítja, hogy amit teszek az rossz! Még az is előfordulhat, hogy igaza van. Rendben, de tudsz jobbat? NEM! Akkor fogd be! Csak akkor nyisd ki a csatorna szádat, ha nem csak okoskodni, hanem cselekedni is tudsz. Ennyit a CÖF aljaskodásáról.
Egyben nagyon kíváncsi lennék KIK is pontosan azok a civilek, akiket képviselni próbál ez, a csak gyalázkodásra képes csatornatöltelék banda!
nahát
@Hellcat: látom nem fogtad fel, de tőled nem vártam mást . Az agymosás nálad túl hatásos volt, minden fekete vagy fehér!
Most őszintén, mióta vártad már hogy próbáld egy hozzá szólásomat mondatatok szerint lefikázni? Szánalmas, primitív próbálkozás! De azért jót nevettem. Legközelebb próbálkozz valami tartalmas fröcsögéssel! Ne csak kötözködj, személyeskedj ,azt minden hülye tud! Szerencsére baloldalon nem mindenki ilyen egysejtű szintjén van mint te, azokkal lehet érdemben, kulturáltan, személyeskedés nélkül is vitázni!
Hellcat
@nahát: Ó hidd el nagyon is megértettem. Olyannal vádolod a baloldalt amiben a fidesz a nagymester, csak közben kicsit szembepökted magadat...nembaj na menjél gágogjál, meg csinálj libás transzparenseket. Úgy látom ez a divat nálatok mostanában, alaptalan vádakat felturbózni, mind1 hogy igaz vagy nem, csak mocskolódni lehessen...jó kis fideszes mentalitás. Eddig egy kicsit adtam az írásaidra na de ezek után...
nahát
@Hellcat:nézz szét a balodalon, találsz ott mocskolódás bőven, mondjuk kezd a saját írásaiddal!
Nem kell mellébeszélni, nálatok balfanoknál sosem volt szempont, hogy mit mond a másik oldal, csak a saját monológotokat mondogatjátok
kukac50
A Fidesz diktatúrájában a rokkantak is haltak meg annyian a kilátástalanság miatt, mint a Bajnai ,vagy a Gyurcsány érában.
A 27 ezer forintos járandóságot mint mindig elfelejtették emelni az infláció mértékét követve.
profon
@nahát: Szerintem válassz más barátokat akik nem azt mondják amit hallani szeretnél ,hanem amit Ők maguk gondolnak a világról ! Jómagam többre becsülöm azokat akik vitatkoznak velem ,mint azt aki sunyi érdekből ért velem egyet . Aki nem ismeri be tévedését úgy jár mint én aki egyszer már szavaztam a fideszre de rohadt nehéz volt belátnom hogy átvágtak a palánkon !
Hellcat
@nahát: Nem volt nehéz tőletek eltanulni hogyan kell úgy szidni valamit hogy magasról szarsz az érvelésre csak a saját dolgaidat mondogatod...mikor idejöttem még próbáltam érvelni de az ilyenek mint te reménytelen esetek, és feladtam, aztán próbálgatom azóta milyen is az mikor faszán fröcsög az ember, csak én néha belerakok tényeket is had legyen érdekesebb a dolog. Igazából meg kéne köszönnöm nektek, hogy megtanítottatok erre...na most mehetsz gágogni tovább valamelyik Bajnais cikkhez.
varirmag
Nem értem az egészet ! ha Bajnai befektetőként (Wallis-csoport ) ilyen nagyokat bukott
( "nem értettünk hozzá " ) a végén ő hogy lett mégis milliárdos ???
sza
@entero: Csak a fidesz mocskolódik és ármánykodik!
sza
meddig rágódnak még a hadubéten? Jó sokáig mert más rongy nincs... ha eddig nem találtak nem is lesz! Az én szomszédomat akkor Orbán ölte meg amikor berendelték felülvizsgálatra, és láss csodát egészséges lett ! De munkája az nem , az asszonynak se , három gyerek..., most agyvérzéssel vegetál!
nahát
@varirmag: ha egy cég csődközelben van, a tulajdonosok megszabadulnak az önrészüktől, kiszervezik egyes részeit (kiveszik a pénzt) , majd mikor csődbe megy, zárolják a számláit , felszámolják és a megpróbálják a követeléseket teljesíteni a felszámolás után. Egyszerűen nem maradt/ hagytak elég értéket , hogy kifizessék a libatartókat.
nahát
@sziráki ágnes: persze ,a baloldal sosem !
profon
@nahát: Tudod amikor baseball ütőkkel és szöges cipővel jönnek sakkozók ellen ...
varirmag
@nahát: Köszönöm a magyarázatot :-((((
De a csődközelben levő cég, hosszú hónapokon keresztül bizonygatta hogy fizetni fognak a libákért. Az idő alatt szépen "kiürítették a kasszát" a beszállítók és a Hajdú-Bét dolgozóit meg ott hagyták kifosztva ???
Ja ! a megmaradt libatenyésztőket meg tönkre verte a négy(mocskos) mancs, akik
(a Bajnai kormány) állami támogatással végezhették (szemét,hazug ) tevékenységüket !
sza
@nahát: Most az ország negyede kilátástalan helyzetben van! Egyre többen lesznek olyanok akik csak vegetálnak! Sose mondtam olyat hogy balos kormány idején nem volt szegény ember... , de ami most megy az már tűrhetetlen. Bajnait csak a hajdubéttel tudják kicsit megszorongatni , de ez már unalmas! A fidesz pedig friss husinak látszik , de ha mélyebben megvágják akkor büdös mit a dög!
profon
@varirmag: Volt már saját vállalkozásod ? Vagy képviseltél már céget akik mögött szintén emberek vannak akik szeretnék legalább megőrizni a befektetett pénzüket ?
DR Eric CARTMEN
Kedves Netezők!
Az országot irányító rezsim fél. Fél a hatalomvesztéstől, fél a lelepleződéstől. Ezért indított máris lejárató kampányt ellenünk. Nekik a pénz nem akadály, hogy a politikai ellenfelekről hazugságokat terjesszenek. Hazugságokat minden hullámhosszon, a neten, az utcán, a tereken, a buszok hátulján. És legújabban már az Ön postaládájába bedobott ál-magazinokban is. Magyaro
rszágon ugyanis mostanában semmi sem az, aminek látszik. Álcivilek folytatnak álságos kampányt hazug finanszírozásból. Végső soron az Ön pénzéből. Nagyon is valódi pénzből. Legalább 150 millió forint értékű lejárató kampány folyik most.
Ha pénzről, médiáról, hatalomról van szó, akkor a mi küzdelmünk Dávid küzdelme Góliát ellen.
Állítsuk meg összefogással a hazugságokat. Mert a rezsim csak összefogással, együttműködéssel győzhető le. Éppen ezért akar megosztani minket. Regisztrációval, lejárató kampánnyal, álkonzultációk álkérdéseivel. Ne hagyjuk magunkat! Ha elvették a köz médiáját, teremtsük meg a magunkét.
sza
@DR Eric CARTMEN: Én nem osztódom!
profon
@DR Eric CARTMEN: Nem ismerek rád ! Megnevelt a kutyadoki vagy mi van ,hogy most az igaz oldalra álltál ? :)) (Ez az üzenet a rajzfílmbéli Cartmenhez szólt :)) )
marlin
@sziráki ágnes: Inkább hagyd rá!!
Mindennap idejön evvel a lestrapált, régi mantrakészlettel, - ahelyett, hogy az ökörkörökben tolná a sok hasonló vadbaromnak - és azt hiszi, hogy ő a szíjjártó, a gírosz, meg a turbószolár kiflicsücsökina egyszemélyben!!
profon
@marlin: Ha ilyenek írsz akkor az elejére tedd oda ,hogy vegyem el a poharat a számtól ! :))
varirmag
@profon: Mert ? Akkor tudnám hogy a cég(rész)tulajdonosok naprakész információkkal rendelkeznek a cég pénzügyeiről ??? ( egy-két kattintás a laptopon !!)
Vagy esetleg arra gondoltál hogy akkor mint cég(rész) tulajdonosnak tudnom kellett volna hogy a beszállítóktól átvett,feldolgozott,értékesített libákat nem fogom kifizetni ? A gyár dolgozóit meg utcára kell tenni. Vagy arra gondltál hogy tudom-e hogy minden ilyen cégnél dolgoznak közgazdászok,pénzügyesek akik naprakészen tájékoztatják a tulajokat. és azt is megmondják mikor kell a kapukat bezárni hogy ők telezsebbel távozhassanak.
profon
@varirmag: Kb ! De mind a két oldalon !
Pálinkafőző Rézüst
@varirmag: olvasd el légyszíves! Kicsit hosszú, de megéri! Korrekt, pártatlan!
pashcutter.blogspot.hu/2011/11/bajnai-gordon-altal-tonkretett-hajdu.html
Jó olvasást!
Disznópofa
A Fidesz által irányított bíróságok mentik fel Bajnait a vádak alól. Felfogtátok cöf-cöf röf-röf...
entero
@sziráki ágnes: Tényleg? Akkor ki kezdte a mocskolódást amikor 2010 - ben a Fidesz nyert? Mivel indított Lendvai Ildikó kapásból? A lejáratást már akkor elkezdték a Fidesz ellen amikor már egyértelmű volt hogy ők fognak nyerni. Képtelenek voltak beletörődni a vereségbe. Én csak azt sajnálom, hogy a Fidesz egy ekkora lehetőséget elbaltáz valószínűleg most, mert két harmad itt ebben az országban nem lesz többé. Ez egy hatalmas lehetőség volt számukra, ha nem Matolcsy lett volna Orbán jobb keze semmi baj nem lett volna. Ezt az egyet nem értem meg soha, hogy miért nem lehetett erre a posztra valaki mást találni.
szuszi69
Én szeretnék egy felmérést arról, hogy mennyi család, családfenntartó lett öngyilkos az elmúlt 1-2 évben mert az éhezés és fagyoskodás szintjére jutottak a fizetésükből! Szeretném tudni, hány család van a végső stádiumba, amikor is az utcára teszik őket, mert vagy esznek vagy rezsit fizetnek! Mennyi család nem tud télen fűteni, mert nincs miből. És végül azt, hogy a Fidesz irányítása alatt, a felső, és középvezetők fizetéseit, összesen hányféle adójóváírás és bérkiegészítéssel segítette ez a kormány! Nem értek a politikához, , de egyet biztosra tudok, ez a kormány a beteg rokkant embereket ellátás nélkül hagyta, a fiatalok tanulási lehetőségeit lecsökkentette a minimumra, a nyugdíjasok jövedelme hiába nő, amikor képtelen az inflációt, gyógyszereket és rezsiköltséget kifizetni. A fiatalok tízezrével hagyják el az országot, jobb jövőt remélve. Az emberek éhbérért dolgoznak, már akinek van még munkája ( bár én azt hittem a rabszolga sors megszűnt, de nem, hisz a 47 ezer Ft. elég vízre és kenyérre! Leányom aki passziváltatta az egyetemi félévét, elment dolgozni, egy hónapi munkára napi 8 órába, 3 műszakba keresett mint külsős 55 ezer Ft-ot! Fidesz nagyon nagy támogatottságot kapott, innen bukni nagyon nagy szégyen lesz, tehát meg fog tenni mindent, hogy újból nyerjen!
entero
@guszty: Ne köcsögözz, hogy jössz te ehhez? Azon kívül itt már csak az nem tudja rólam ki vagyok akit nem érdekel. Szóval szerintem nem én vagyok az aki nem meri felvállalni magát. Remélem a valóságban nem így nézel ki...:-)))
jameska
Az országot MOST teszik tönkre, úgyhogy ideje nem a múltban turkincálni...
Könnyű mindig másra mutogatni. A gyávák stílusa...
sport50
@entero: a lejáratásról annyit,a pártod mit művelt a 8év alatt??kivonulásost játszott,kordont bontott,2006-ban felhergelte a népet,buzdította a zavargásokra ,népszavazást követelt a tandíj miatt stb.!!most miért nem lehet ilyet csinálni!!!a vezérednek meg azért jó a matolcsy,mert lehet vezetni,más aki ért a szakmájához nem vállalta volna el.@nahát: majd '14ben ha váltás lesz,akkor derül ki a 4év alatt mennyi család ment tönkre a mostaniak miatt!!!már sajnos mostanáig is többen lettek öngyilkosok a kormány politikája miatt,azért ki a felelős??
nahát
@jameska: na igen, minden balfan ezt gondolja. Csak egy kérdés! Ha hitelből élsz évekig és elfogy a pénz, a visszafizetés meg túl nagy teher, akkor mikor is hibáztál?
sóher
Orbánnak mindenpénz megéri az ellenség lejáratása!!!.de a seggfej saját magát járatja le, a nép nem hülye hogy mégegyszer egy elmebetegre szavazzon! Már akik szavaztak a lefizetett cölöpösei , 5000ft eladják a becsületüket!
coyote3
Végre egy tisztaszívű tényfeltáró írás...
sóher
@sport50: Minden szavad igazság!3700 családot lakoltattak ki eddig. jön a hülye 10% áram csökkentéssel a másik oldalról 30%-os emelés,mindent a népre háritanak , a reg szavazással ellehetetlenit mindenkit csak a Kubatov listásoknak egyenes út ! Ilyen mocskos kormányunk még soha nem volt!
Nakimaga
jameska @nahát: nem élek hitelből

Nem is tudnál megélni,meg visszafizetni is,ha szükségből kellene felvenned !

Aki meg vissza tudná fizetni,az nem vesz fel,mert nincs szüksége rá !
vulcan
Újabb 150 millió a kispénzüek zsebéből azért, hogy akinek sok van még több lehessen. És ebben igazából nincs kivétel. A mai felső 10000 a vezető elit nem látja, vagy nem akarja látni, hogy lent nagy baj van. A többségnek ma teljesen mindegy, hogy jobb vagy baloldalról húzzák ki a pénzt a zsebéből, hogy az előző neolib. gazdaságpolitika, vagy Matolcsy ámokfutása taszítja csődbe. Én már egyiknek sem hiszek. Új ember kellene és SZÉLES ÚT (ahogy a motorosok mondják) egy út ami a miénk is akik (úgy 75%) ALUL vagyunk. (És ebben az alulban lényegtelen, hogy jobbra vagy balra). Olyan valaki kell aki ennek az ALUL lévő tömegnek talál megoldást (vagy legalább keres)
nahát
@Nakimaga: nem konkrét emberekre gondoltam, hanem Magyarországra
De látod, kicsiben megértetted és szerintem az összes balfan is érti, de a gyűlölködés erősebb bennük mint a józan ész!
nahát
@vulcan: szép és jó kívánságok (új ember, széles út), de egy országot nem lehet leresetelni, visszük magunkkal az elődeink koloncát, ha tetszik ha nem.
De azt ne felejsd aki lentről felkerül onnantól már nem közétek való lesz. Valamint lesz két oldal akiknek egyszerre nem tud parolázni.
vulcan
Igen cipelnünk kell a terheket, de nem kellene újabbakat bevállalni. Mindenképpen lennie kell olyan erőnek aki nem a megosztás és megosztottságban érdekelt, hanem a kilábalásban. Előbb- útobb felnyilik a nagy többség szeme. Nem gondolom, hogy lentről jön hirtelen valaki. Talán van fennt is aki belátja, ha a lentiek is jobban élnek az neki is jobb lesz. Széles út van, de sokan csak lökdösödnek rajta, pedig elférnénk.
nehogymá
mi is tartottunk disznót amikor nem akarták átvenni meg nem volt ára.volt olyan gazda amelyik agyon verte a malacait.rövid az emlékezete néhányaknak.voltak csuf dolgok a mezögazdaságba meg lesznek is.szervezetlen nem tervezett termelés van.egymást ütik ki a parasztok.a földbérleti fidesz sumák se segit ezen
GeoCravker
@leszúrt rittberger: Azon a Békemeneten, mely békemenetet a szabadságharcosok gründoltak az EU elleni háború jegyében. Ez olyan, mint napalm bombát szórva tiltakozni az őserdőpusztítás ellen.
GeoCravker
@profon: Egy vállalkozás indításánál a legelső, hogy felméri valaki a várható külső és belső kockázatokat. Ez a mezőgazdaság esetén egy három éves tőketartalék léte/nem léte. Lehet persze a kockázati körön kívül is üzemelni. Azt hívják kockázati befektetésnek/-vállalkozásnak. A mg. egésze nagyjából az különben.
guszty
@entero: Akik Bajnaival kapcsolatosan libáznak, azok mind köcsögök, mert nem tudják a valóságot csak fröcsögnek. Egyébként nem is érdekel ki vagy. Téged sem érdekeljen én ki vagyok. A hozzászólásaid alapján ítélve felfuvalkodott hólyag vagy. Nem illik dicsekedni azzal ami van. Szerénység elvtársak!
Csizmás Kond
Akit már a jelölés kezdetekor ekkora ellenszenvet vívott ki az jobb ha visszavonul.
bosszants
Hol van ellenszenv?
A kormánynál?
Azt meg ki nem szarja le?
CzudarMiska
@guszty: No.Guszty! Hát ebből a pár soros írásodból is kiderült,ki is vagy te. Büszke lehetsz magadra. Nem kéne írogatnod, lejáratod magad. (még jobban!!)
marlin
Oszt azt tudja valaki, hogy mennyit "ügyeskedett" össze a Jucika férje, mielőtt "csődöt kért"??
Csizmás Kond
@bosszants: Ha neked ha ők tetszenek szavazz rájuk, de az én véleményem szerint akik egyenként mindent elcsesztek azok együttesen is mindent el fognak.
...és nem a fontos, hogy ki nem szarja le, hanem az hogy kit szarnak le.
svibro
És ezt a szemét lejárató kampányt még 1,5 évig fogjátok nyomatni! Az embernek hányingere van tőletek fidesznyik CÖF-ös bérencek! Csak az a baj, hogy a mi adóforintjainkat szórjátok ezerrel, pedig lenne ezeknek a pénzeknek jobb helye is!!! Egészségügy, oktatás, gyermekétkeztetés stb. sokáig sorolhatnám...!!! De nektek CÖF-ösöknek- álfidesznyikeknek a hatalom megtartásáért semmi sem drága, hogy még jobban le tudjátok rabolni az országot!!S az emberek millióit mélyszegénységbe söpritek, mert az ilyen szemetekre szórjátok el a rengeteg pénzt!
Hellcat
@nahát: "Ha hitelből élsz évekig és elfogy a pénz, a visszafizetés meg túl nagy teher, akkor mikor is hibáztál?" Hű de okos lettél hirtelen...akkor nézd csak meg a sok eladósodott önkormányzatot, de a legjobb példa az Esztergom. Na akkor ott ki is a hibás???
marlin
Honnan szédült ide ez a rengeteg pártidióta??
@bosszants: A "régiek" meg már most szidják a zORR bánt?? :)))
"akik egyenként mindent elcsesztek azok együttesen is mindent el fognak.
...és nem a fontos, hogy ki nem szarja le, hanem az hogy kit szarnak le."
Vagy ennyire gagyi volt a felkészítés az ökörkörökbe, hogy ilyeneket mondanak a Turulben született vezérre???
Hellcat
@marlin: Ugye, hogy egyre gyűlnek az új szemellenzős agymosott kommentelők?
marlin
@Hellcat: Szerintem végeztetnek valamilyen "gyorstalpalót az ökörkörökben (vagy új nevén CÖF) aztán küldik őket!!
Nekem csak az a bajom velük, hogy próbálnak "harcolni" muníció nélkül!! Semmi űjat nem tudnak, csak a százszor ismételt mantrákat!!
Mivel válaszolni semmire nem tud, ha a "helyükön kezeled őket akkor vagy elmegy, vagy elkezd fröcsögni!!
sza
@entero: Nemcsak Matolcsy helyett kellett volna mást találni... esetleg ha nem Orbán lenne...
entero
@guszty: Így van, szerénység elvtársak, úgyhogy fogd magad vissza...:-))
entero
@sziráki ágnes: Ne hidd már azt el hogy ha nem Orbán lenne más lenne a helyzet. Persze engem már nem érdekel, érezzétek meg majd Bajnai áldásos tevékenységet 2014 - től a saját bőrötökön ha ezt választjátok. Szabad választások lesznek, csak rajtatok fog múlni.
atomixer
@kerék: szerintem több ember járt rosszul azzal, hogy elvették a magánnyugdíját. és azóta se kép se hang róla. hülyegyerek.
sza
@entero: Mellé lövöldözöl! Mit adott nekem és a többi kisembernek Orbán? Azt is elvette amit az előző kormány meghagyott!
jozsiami
A CÖF csak egyik félről nézi és kutatja mi történt de azt miért nem írta meg,hogy az ORBÁN KORMÁNY miatt hányan lettek öngyilkosok.
marlin
@entero: Csak itt, csak most, csak neked!!
www.egyutt2014.hu/hirek/ha_a_koz_mediajat_elvettek_megteremtjuk_a_magunket.html
Azt hiszem ez is tanulságos lehet!!
Ha az alcsuti köpcös kibírja addig, - valóban lehet választani a CigányÖsszefogás jelöltjét vagy az Együtt 2014 jelöltjét!! :))
Hogy mit választunk??
Valamit ami nem szobor, nem stadion, meg nem újratemetés!!
Például munkahelyeket - abból az egymillióból!! :-((
Tudod, olyat, ami nem közmunka szarér-hugyér!!
Igazságos közteherviselést, alacsonyabb inflációt, nem világcsúcs áfát!!
Mondjam még?? :))
KöBüKi
@marlin: Ne tedd,úgyis falra borsó az egész.!!!
bubbels
@jozsiami: mondanál olyan pártot aki nem gyilkolta a népet?
jozsiami
@bubbels Sajnos ilyenről nem tudok csak az dühít ,hogy az egyiket a cimlapon hozzák a másikat meg eltusolják.
Pálinkafőző Rézüst
@sziráki ágnes: Ági! Te nem vagy szőke! Már többedszer mondom..:)
Pálinkafőző Rézüst
@sziráki ágnes: no majd egyszer elmondom, hogy került oda, ahol van. :) csak nehogy elájulj majd..:))) Egyenlőre jegeljük a dolgot..
sza
@Pálinkafőző Rézüst: Kösz! Ahhoz nem kell nagy ész hogy tudjam ki mennyit hagy a borítékomban... :-)
Nem kell jegelni , így is hideg van! Jöhet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.