A költségvetési szervek munkatársai a következő két évben legfeljebb nettó 8,4 milliárd forintért mehetnek külföldi hivatalos utakra, a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság ugyanis ilyen keretösszegben írt ki közbeszerzési eljárást az utazások megszervezésére.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Remélem ezért a qrva sok pénzért a Marsa repülnek, és csak oda egytől egyig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Minden kormány, amióta Kádár megoregedett lop,csal hazudik. Ha a szoc. folytatódott volna és a sok ellopott pénz és kölcsön nem lenne, jól élne minden magyar ember!
entero
@gabrella: Ha a szocializmus folytatódott volna szerintem sokan akik itt maradtunk rendszerváltáskor most máshol építettük volna fel azt az életszínvonalat ahol most tartunk. A kölcsönfelvétel már ott elkezdődött, abból éltek az emberek. Issza is az ország most ennek a levét, majd a kölcsönfelvétel folytatódott éveken keresztül, most meg nem győzzük visszafizetni. Volt Fideszes létedre nagyon kezdesz mélyrepülést végrehajtani.
gabrella
@entero: A rendszerváltás előtt tizede volt az államadósság. Amit az eddigi kormányok felvettek nem az ország felvirágoztatására vették fel, hanem a közeli körök zsebébe.
Ha olyan veszteséges lenne a céged mint a Bkv miből fizetnél magadnak 7 milla prémiumot?
gabrella
@entero: Egyébként meg ahogy a fidesz lesz...r engem, úgy én is őket.
entero
@gabrella: Azt én egy szóval nem állítottam hogy a semmiért jár a 7 milliós prémium. Szomorú vagyok hogy ilyen is van.
gazdag dezső
TÉVES MAGYARÁZKODÁSOK!!!A Kádár idejei tartozások csak egy pici morzsája is alig lenne a mostaniaknak!!!Akkor még óriási állami vagyonok voltak!! Most mi van???Lepusztult gyárak,elhagyott épületek amit még a hajléktalanok nem vittek el !Mindent eladtak a politikusaink!!Új múlti milliomos réteg alakult ki!! Meg sok hajléktalan lett,de mi lesz még ha így megy a dolog pár év múlva???Ezek akik megtesznek ilyen kifizetéseket,közönséges bűnözőknek tartom!!!Miért is nem képesek saját maguk megírni egy ilyen szakvéleményt???Nem ért hozzá???Akkor miért is van abban a beosztásban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.