Több busz útvonalán is jelentős fennakadások, késések keletkeztek jegesedés miatt Budapesten - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mint azt a kormányszóvivő elmondotta: „a tél komplex társadalmi probléma, emiatt rendkívüli felkészülést igényel”. Hát bizony, bizony, és gonoszul, konok, kitartó rendszerességgel visszatér, évről évre. Már egy ideje így megy ez. Bizonyára egyes külföldi körök zsoldjában áll, és célja a magyar függetlenség elrablása, vagy valami hasonló izé. De legalábbis az Ájemef pénzeli. Helyes volna, ha legalább egy Békemenet indulna ellene. Szibérián keresztül, hiszen a tél – tudjuk – velejéig kommunista találmány. Gyurcsány Ferenc ötletéből készítette Bajnai Gordon. Moszkvában.
gepnarancs.hu/2012/11/tel-tabornok/
QQCSI
@nyanya001: Szia, Nyanya! Harminc perc alatt tette meg a busz az egyébkénti 7 perces távolságot.Órák óta olyan csend van, mint december 24-ikén szokott lenni: se kocsi, se busz...
nyanya001
@QQCSI: De van tábornokunk jó pénzért !
QQCSI
@nyanya001: Tél tábornokra gondolsz? :-)
Visszavonulok, szia, jó éjt!
nyanya001
@QQCSI: Hát persze, a Bakondi tábornok a télfelelős :)
Szia, jó éjt ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.