Üdvözli a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) a kormánynak azt a döntését, hogy tíz százalékkal csökken január elsejétől a lakossági gáz és a villamos energia ára.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Hirtelen ahogy hallottam,azt sem tudtam: - UGYAN MELYIK SAROKBA DOBJAM EL MAGAM!!!
0,32 DOLLÁRCENTÉRT KAPUNK 1 M3 GÁZT,A VILLAMOS ENERGIA 12 FT 1 KW.!!!
kISFOGYASZTÓ 1 M3 GÁZT 78 DOLLÁRCENTÉRT,1 KW VILL.ENERGIÁT 43 FT-ÉRT KAPNAK.!!!Na erre varrjon gombot álszent kurmányunk,@entero és még aki akar és bír.!!!
dodo571031
Így is alig melegít a gáz csökkentik az árát és hozzákevernek még egy kis hulladék anyagot így majd többe fog kerülni mint most.
Rézangyal
Mielőtt bárki örülni kezdene...a havi 1-2 ezer forintos esetleges csökkenés (ami valljuk be nem valószínű) senkit nem fog kihúzni a szarból, különösen azokat nem, akik eddig sem tudták már fizetni a rezsijüket. álszent és hazug piár fogás. Nem több, nem kevesebb.
Mobil123
(Megnyitom a cikket, és mit látok egy csíkban?? KÖZGÉP hirdetést, hogy milyen sokoldalúan tevékenykedő egy cég már 90 éve.)Na ez olyan csökkentés lesz amit nem veszünk észre!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.