A szolgáltatóknál van az a pénz, amiből a tíz százalékos lakossági gáz és áram árcsökkenést tető alá fogják hozni – jelentette ki Rogán Antal. A politikus kiemelte, hogy a 2002-es és 2010-es időszak alatt az inflációt jóval meghaladó mértékben növekedtek ezek a díjak: a háromszorosára drágult a földgáz, két és félszeresére az áram ára. Rogán hozzátette: míg Németországban egy család átlagos jövedelmének egyhatodát teszi ki a rezsiköltség, addig hazánkban ez a mérték a 40 százalékot is elérheti. A kormány szerint ez elfogadhatatlan, ezért csökkentik a háztartások kiadásait – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője. Arra a felvetésre, hogy ezáltal a szolgáltatások színvonala csökkenni fog, elmondta, hogy a parlamentben tartottak korábban egy vitanapot, amikor is meghatározták, hogy egy szolgáltatónak mit kell teljesíteni; ez februárban törvényi erőre fog emelkedni. „Brüsszelben mérgesek lesznek, de meg tudjuk védeni igazunkat” – tette hozzá. Mint azt a Fidesz frakciója közölte...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Te HÜLYE!!!BRÜSSZELNEK EGÉSZEN MÁS OKAI VANNAK A NEMTETSZÉSRE.!
GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS OKAI.!
adrenalink
Brüsszelnek a főnököd mocskos pofája nem tetszik! Bocs, de már tele van a tököm, hogy ellenük védik meg a nyugdíjakat, a bankok megsarcolását meg ki tudja még, hogy mit.
taglo
Ugyan az a OTVAROS ,duma ,mind mikor B ,kérte a nyugdíj csökkentést ! (Hazudozó (spermák ) Elnézést kérek spermácskák .
almosd
A diák hitel szerződésben vajon mi foglaltatik bele ,különösen az apró betűs részekben ,mert ingyen nem adnak semmit !
A szolgáltatók pedig nem fognak dalolva lemondani a 10%-roll ,megint valami bűvész mutatványra készülnek a mi kárunkra,miért nem az élelmiszer árakat fagyasszák be ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.