Noha az ELTE vizsgálóbizottsága kimondta, hogy Semjén Zsolt szakmai-etikai vétséget követett el, a kormánypárti képviselők szerint teljesen alaptalan a vád.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
Akkor a nyakukba kellene ültetni!
Következetesen Orbán-Semjén kormányt kellene kommunikálni az ellenzéknek,
és néha célozni rá, hogy "látomással" szerzett diplomát.
Rézangyal
Nem a fideSS-esek, hanem a Turul Pávatojása nem mondatja le. Hű hordája csak engedelmeskedik. Érdekes, mostanában nem hallogm Lézerjanit ugatérozni dicső gazdája mellett. Meg a többit se!
dubitus
Igazuk van!
Viszont elzavarni kéne az egyetem egész vezetését nemzetietlen magatartásukért!
Van elég pártkatona, akikkel helyettesíteni lehet őket, hiszen elég hűséggel és érettségivel miniszter-asszonyunk is van!
A nyájon kívüliek között egyetlen pótolhatatlan ember sincs!
.
Az épülő szocializmus egyik módszere volt: "Igaz, nem ért hozzá, soha hasonlót nem csinált, DE JÓ PÁRTTAG, TEHÁT VEZETÉSRE ALKALMAS!"
Pálinkafőző Rézüst
@Rézangyal: ma, 12:51-ra: mert pill. másokra van osztva a szerep! Most éppen a kis csipás, a köteles az őt nem megillető Országházban, kuszafogú szőke, stb. Gondolom, feltűnt, ők ezt úgy tervezik, kezelik, mint egy forgószínpadot a középkorban! Ha unta a nép a jelenetet, akkor forgattak rajta kicsit, és más szereplőkkel, de ugyanazt játszották tovább!
Pisti271
@dubitus: Van elég pártkatona ...
Az új Járási Hivatalok élére kinevezettek részére bármilyen felsőfokú végzettség megfelelő. Szakirányú képzettség csak a helyettesek számára előírás.
(feltehetőleg valakinek azért dolgozni is kell)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.