Magyarországon rend van, biztonság van, ám ezért a rendért folyamatosan többet kell tenni - hangoztatta a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára az Országos Polgárőr Szövetség pénteki budapesti évzáró elnökségi ülésén.

Kontrát Károly köszönetet mondva a 77 ezer polgárőr szolgálatáért azt mondta, a rend a legfontosabb közösségi érték, amely meghatározza a mindennapok biztonságát, szavai szerint ezért is ígérték kormányra kerülve ennek a rendnek a helyreállítását, megteremtését.

Közölte, az elmúlt két és fél év kormányzati, parlamenti, rendőrségi, a polgárőrségi munkájának, valamint az önkormányzatokkal való együttműködés eredményeként sikerült mára rendet és biztonságot teremteni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Ha a majd a cigány bozótvágóval ront be a házba, majd szólok neki, hogy: hajjajj mennyé innen, rend és biztonság van nem tudtad?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
musicnummer1
@diktátor: 24 éves és 19 éves fiuk ???Hát azok pedig már tudnak védekezni, vagy támadni...Szemet szemért fogat fogért...
taglo
@musicnummer1: Elég ,,csirketápos,, gyerekek lehetnek ,, akkor is megvédem az anyám ,ha tudom ,hogy akár ki is nyirhatnak !
musicnummer1
@taglo: Hát igen !!! Az én koromban ha ANyámat valaki megtámadta volna, biztos az utolsó leheletig megvédtem volna...Sajnos a mai " gyerekek" vagy inkább fiatalok ???nem nagyon tanulják ezt, vagy nem érzik !!! Tisztelet a kivételnek !!
sugi
Természetesen a höbörgő" diákok letartóztatása, a zsebkésért való feljelentést is a rend megerősítését szolgálja.
jancsik68
Magyarországon rend van,mert,Biszkunál találta a rendőrség 3 db sörétes lőszert puska nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.