„Erős hetünk van. Hétfőn megcsináltuk a költségvetést, szerdán pedig a gáz-, távfűtés- és villamosáram-árcsökkentést, csütörtökön megoldottuk a jövő évi minimálbért, és a hét végéig megoldjuk a felsőoktatási reformot is.” Ezt válaszolta Orbán Viktor Brüsszelben egy újságírónak. Ha valaki nem követné az eseményeket, naprakészen, figyelő tekintetével az élet lüktető pulzusára fókuszálva, annak elmondjuk: a kérdés az volt, marad-e a helyén Hoffmann Rózsa. Erre válaszolta a miniszterelnök, hogy erős hetünk volt. Aki látta a híradóban, érzékelhette, hogy nagy a baj: a miniszterelnök még a megszokottnál is zavartabban viselkedett, olyan volt, mint aki nem tudja, hol van.

Forrás: fsp.nolblog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Tartósabban is megpihenhetne :-) Főleg ha tényleg vmi iylen kavarásban van
endresy.blogspot.hu/2012/12/diakok-es-orban.html
yazo64
@entero: 22:45 A kettő dolog (elégedett ember+ elmebeteg) nem zárja ki egymást...
kkalman
Ha már megpihent, úgy is maradhatna, mármint pihenő helyzetben. Mondjuk úgy 2014. ápr. végéig. Utána meg bukott miniszterelnökként folytathatná a pihenést.
yazo64
A mostani fényképein egyre ziláltabban néz ki... az az ideges vihogás csak ront az egészen... olyan mint egy mérgezett egér és chemotoxos légy frigyéből született mutáns...
Valaki elvihetné magával melegebb éghajlatra:)
sport50
pihenhetne,addig se lenne új megszorítás!!!bocs.egyenlegjavító intézkedés.rá férne,mindig vigyorog,bal keze rángatózik,itt már valami baj lehet!!!
overdose
Saját magával harcol menjen a tepsibe pihenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.