"A Fidesz ellen készülni kell a legrosszabbra" címmel jelent meg intejú Bajnai Gordonnal a szombati Népszavában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@noboza: ""Másodszor az indián sem lép bele ugyanabba a folyóba.""

Hérakleitosz talán legismertebb fennmaradt töredéke a folyó-hasonlat:

Hérakleitosz azt mondja valahol, hogy minden mozgásban van, és semmi sem marad változatlan, és a folyó áramlásához hasonlítva a létezőket, azt mondja, hogy nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba.

*Hérakleitosz ugyan nem tudhatta, mi az, hogy "indián", de Orbán dakota közmondásai zavarhattak meg, ezért nem haragszunk...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@nemkati: Egyszerü-mert magatoktól sosem jöttök rá-hogy mások véleményét annyira tiszteletben tartsátok mint az elv-barátaidét.Ez a lap biztosit egyfajta társasági kommunikációt-amit ti Te(igy kezelsz)..."ha nem válaszol neki senki előbb utóbb eltünik".Ez aztán az érvelés. ezzel tényleg nem lehet vitatkozni.Kérdés miért nem ti mentek el?
noboza
@Don Quijote: Engem még nem igen hallottál libázni-sőt most sem én szólítottalak meg.Te szóltál-én válaszoltam,és amennyiszer szólsz én ugyanugy.Abban meg ne ringasd magad hogy nevezettről csak annyit tudok--de legyen a hosszabik vége a tiéd -amennyiben az igaz már az is elég.
nemkati
@noboza: Mit csináljak, ha vannak vélemények, amik nem érdemesek semmiféle tiszteletre?!
noboza
@nemkati: Na ez az-ha felvállalod saját hülyeségeidet ,és még közkézre is adod?
Gyuri Géderről
@nemkati: A folyó hasonlattal, noboza bejegyzésére szerettem volna utalni.
A folyózás értelmezése: ugyan azt a hibát ne kövessük el még egyszer. Vagy ha valaki hibát követett el ne hozzuk még egyszer helyzetbe. Noboza erre utalt, az az Bajnait ne támogassuk.
Ha valaki a baloldalra szavazott, most Bajnait támogatja, Noboza szerint, kétszer lép ugyanabba a folyóba. De a döntést mindenkinek magának kell meghozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.