A plenáris ülést vezető elnök csak az Országgyűlés tekintélyének megóvása érdekében minősítheti a felszólalások tartalmát. Erről fogadott el általános érvényű állásfoglalást az alkotmányügyi bizottság az MSZP kezdeményezésére.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Kutyafüle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
Kövérnek van humora? Nekem eddig csak az arrogáns prosztóság jött át.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyafüle
Nem mindegy, hogy valami humoros, vagy röhejes:))
KöBüKi
A kövérlaci egy büdös bunkó!Hogy lenne humora,és még értené is néha,ahhoz sokkal-sokkal több kell.!!!
No_Fidesz_No_Problem
Kövérnek van humora? Nekem eddig csak az arrogáns prosztóság jött át.
noboza
Az mszp nek saját humoristáit kellene rövidebbre fogni, utánna jöhet- más.Eddigi legnagyobb humoralista felszólalaló szanyi kapitány volt ki furik részegen kommentelt-mit mondjak jobb volt mint (nyugodjon)Hofi.
Don Quijote
@noboza: A Dajcs Tompikát így sem tudja überelni, pedig az józanon hülye:DD
noboza
@Don Quijote: Olvastad valahol hogy hülyeségragozó versenyt hirdettem?nem látod?-nem?-na látod.
bosszants
Vétek lenne lenézni Kövért.
Simicska mellett ő az Agy a fideszben!
Mobil123
Kövért kell kordába tartani, nem a humorát (az nincs!!).
noboza
@Don Quijote: ne nagyíts koma ne nagyits
coyote3
@Kutyafüle: Vagy egyszerűen csak végtelenül bunkó...
Kutyafüle
@coyote3: az a baj, hogy ő ezt nem tudja:))
Kutyafüle
@noboza: 13.49-re milyen az a furik részegen?

Mint amikor Orbán énekel a fehérvári huszárokról?
noboza
Szerezd meg kérlek a danászását- összehasonlitom egy beszéddel:: az eredményről azonnal értesitelek.
marlin
@Don Quijote: Miért kell a hülyék, elmebetegek, droidok és egyéb férgek okoskodását humornak nevezni??
Kutyafüle
@noboza: Sajnos nem voltam ott, engem nem hívtak meg, így nem tudtam titkos felvételt készíteni. Azonkívül én nem tudnám azt csinálni a fehérvári lányokkal, amit a te híres vitézed danolászott:)) Öszöm azt a vágós eszedet:))
kerék
kövérnek nincs humora, csak oltári paraszt, azt hiszi magáról, hogy vicces.
Mint noboza barátunk,aki azt hiszi magáról, hogy valaki.
noboza
@Kutyafüle: Akkor meg mé montad hogy énekelt?nekem ez a koma nem vitézem-azt meg, hogy Te a fehérvári lányokkal nem tudnád azt csinálni-na látod kettőn között ez ügyben a különbség ...kicsi.
noboza
@kerék: Te ostoba gyári munkás ,én idiótákkal nem igen barátkozom.Az viszont tuti- volt gyerekszobátok sajnos keresztül ment rajta az ut koma.
Don Quijote
@noboza: Jó a dumád csak csípi a lukam:-))))
dr. prédikátor
@Don Quijote: Jó fütyesz szokás szerint arra nem a nyelvét használja???
SwordFish
Az MSZP tartsa kordában Szanyi Tibort és Török Zsoltot!
:-DD
silber13
@Don Quijote: 14:05-re: Az élesztő pakolás...Hogyszép legyen...
noboza
@silber13: unintelligencia én megsza...rok a postásra.14 05
noboza
@Don Quijote: A kosz csípi mosakodj gyakrabban.
silber13
@noboza: Ha jól olvasom, a Búsképű Lovag csak kérdezett valamit, amire én csak válaszoltam. Elmondanád, miféle postást vízionálsz? Örülnék neki! Köszi!!!
noboza
@dr. prédikátor: Te már gyakorlott lehetsz libukám.
noboza
@silber13: ha ennyire ostoba vagy meg mondom. A 14 05-ös szélmalmos kommentet-támogattad semmi kis eszeddel .szélmalmos havereddel:: a postás pedig te vagy.
noboza
@dr. prédikátor: Szerencsétlen kivizeled magad tán meg se maradsz.
dr. prédikátor
@noboza: Tudod mi van balacskó meg jobbacskó közöt??? TE!!!
silber13
@noboza: Ami az észbeli képességeket illeti, azt már máskor tisztáztuk, erről nem kívánok - kiváltképp veled - vitát nyitni. Mostani hőbörgésedet tényleg nem értem. Nem baj.
noboza
@dr. prédikátor: Látom nem voltál még wc-n most vagy uton éppen pécsb-ből pécsá-ba igyekezz ,hogy jó helyet kapj.
dr. prédikátor
@noboza: Közbe meg ráülök a szádra és összerondítom hogy legyen meg a vacsorád.
noboza
@Don Quijote: én meg a fejedet - most teszem helyére :-))))
varirmag
@noboza: Hát veled meg mi történt ? Nem szoktál te ilyeneket mondani.
silber13
@varirmag: szó, mi szó, eléggé furcsa...
noboza
@varirmag: Nem épületes olvasmány éppen de ugye ismered a mosdó és a törülköző esetét most a nekem kommentelők-szintjére lemennem ott kell őket kezelni mert fentebb már nem jutnak.
honeykiss
Látom a parlament színtjére ereszekett néhány commentelő stílusa...kár
kerék
@noboza: Normális, emberi nyelven nem megy? Az utcaseprő cigók között biztos te vagy a faszagyerek, de ide emberek járnak, nem taplók. Eddig egy értelmes hozzászólásod nem volt, amiben ne sértettél volna meg valakit te takony.
bosszants
Bárki bármit mond, Simicska és Kövér fidesz esze!
Ez tény.
Emberileg, hogy kalap szar, az egy más kérdés.
profon
A fenti néhány hozzászólásból is látszik ,hogy Kövér Lacika beteg és betegsége fertőző ! Már lassan nem csak a parlament ,hanem a szép emlékű Moónika show színvonalát is sikerül alulmúlni :(
DR Eric CARTMEN
Kövér Lászlónak annak idején nem kellett felvételiznie az egyetemre. Nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. “Az 1956-osellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.”
A gyermek nem felelhet az apa tetteiért, bár meggondolandó, hogy nem Kövér-apukát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét. Aki azután számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, mert ott már nem volt érvényes a kitüntetés hatása.
Két alkalommal évismétlésre is kényszerült. Még a 2,0 átlagot elérő diákok is 5 éve alatt végezhettek a jogi karon,
Kövérnek ez 7 évbe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest igazán szép eredmény.) Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe.
Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
marlin
Miért kell minden "kiselejtezett Kossuth téri hugyosnak" válaszolni??
Hagyjátok, oszt majdcsak "elmegy"!!
profon
@marlin: Kár ,hogy eddig még nem kötött belém senki ! De jól is teszik mert ismerem a karatét a judo-t, az aikidót és még másik két japán szót ! :) Ehhez tartsátok magatokat !
marlin
@profon: Látod, jött ez a szellemi rövidnadrág és beakarja vezetni a fórumon (is) ezt az undorító "fideszstílust"!!
profon
@marlin: Kell néha az ilyen is ,hogy ne felejtsük mi ellen harcolunk !
profon
@noboza: Nem olvastam végig az összes hozzászólást idő hiányában de tényleg kíváncsi vagyok ,hogy mit gondolsz Kövér stílusáról vagy emberi minőségéről ?
noboza
@profon: Még szót sem váltottunk-nekem rosszat nem tett. Talán érdekesebb lenne megkérdezned a lap kommetjeiből azokat, akik őt minősitik valószínüsite miért ,láttatják ugy -ahogy.
profon
@noboza: Én a te véleményedre lennék kíváncsi !Tudod van pár "most már újra barátom" akik szóba sem álltak velem egy darabig mert nem a Viktorékra szavaztam. De belátták ,hogy ezekkel nem fog Magyarország felemelkedni. Ez ami készül és ha hagyjuk el is fog készülni nem demokrácia. Bárhol Európában (tőlünk nyugatra) Kövér holnaptól már nem lenne a parlament elnöke !
noboza
@profon: A tények makacs dolgok ,amit kommenteltél tiszteletbe tartom,hiszen valós dolgokat ír.Szomoru a tény- a politika megosztja a társadalmat még mélyebben is mint a te baráti kapcsolatodat.Sosem voltam fidesz párti-én is itt élek-engem is zavar ami téged.Nem egy kommentemben leírtam már ezt a kormányt ujra nem választják-óriási a zür zavar eredményei mellett is.Én is kérdezlek-mondjál most egy hiteles kormányt hiteles párttal akik majd jobbá teszi mindennapjainkat.Az a baj amint az emberek megválasztják :honatyáikat abban a pillanatban el leszünk felejtve,. De nem untatlak ,én ezeket a gondolatokkal kommentelek, aztán jönnek kik személyeskenek azt pedig nem türöm..
profon
@noboza: Tökéletes személy szerintem sincs (jelenleg)de jómagam mindig csapattal a hátam mögött tudtam előre lépni. Szükségünk lenne egy valóban szakértő kormányra akik nem politizálnak az eddigi értelemben és az energiájuk 99 %-át a gazdaság rendbetételére fordítják. Ha a mostaniak közül kellene valakit választani akkor kizárólag a Bajnai jöhet számításba számomra. Tudom ,hogy a másik oldalról nézve Ö is csak egy ördög de az alatt az egy év alatt amikor Ö volt a miniszterelnök úgy éreztem ,hogy egy európai szintű ember vezeti ezt az országot. Kérlek ,hogy kritikádat velem szemben úriemberként fogalmazd meg ! :))
noboza
Egyetlen gondom van nevezettel , amennyiben befutó lesz hasonló lehet mint ami most van.Megosztó a személye ,a vélt vagy valós hajdu bt ügyben.Nem olyan rég, volt egy igen fura nyilatkozata ez ügyben Szó szerint nem tom idézni- valahogy igy szólt-sajnálom hogy ugy alakult ahogy, sajnos nem értettünk hozzá'Ezt nem kellett volna tennie.most majd jön a kérdés a libákhoz nem ért az emberekhez igen?
profon
@noboza: Amit én hallottam meggyőző volt . Ez olyan mint amikor van valakinek pénze és beteszi a bankba ,akkor elvárja ,hogy a bank biztonsággal kamatoztassa, de ha kölcsöne van akkor pont az ellenkezője a hozzáállás. Sajnos jómagam a második csoportba tartozom és nem is kedvelem a bankokat !
noboza
@profon: Az ország és népe meg sem született emberekkel együtt egy-egy millióval adós.Ezért nehéz a választás a jelöltek és önjelöltek között mert nincs olyan erő ami kihuzná gazdaságunkat a guzmiból.Csak azt látják az emberek ,hogy akármelyik párt van hatalmon csak még nagyobb a baj.Töménytelen mennyiségü pénz eltünik kézen-közön és ezért folyik a harc.Ezt nevezik váltógazdálkodásnak pártokkal bankokkal együtt.Egy biztos engem nem a pénz csinál én csinálom azt
profon
@noboza: Ez szép gondolat !Én annak örülök ,hogy 7 embernek adhatok munkát és remélem nem lesz belőlük közmunkás amíg bírom !
Kutyafüle
@noboza: 20.27 Először is mivel Profonnal beszélgettél elnézést, hogy beleszólok.
Ezt a liba ügyet már ezerszer megtárgyaltuk, próbálj meg egyszer ezen felülkerekedni, és azt leszámítva mit tudsz ellene felhozni?
A falusi gazdálkodók mindíg is ki voltak szolgáltatva a szövetkezetnek a gazdaságnak, a Tsz-nek vagy mit tudom én, nem vagyok gazdálkodó.
De hadd mondjak egy saját családi témát, hogy a kisember mennyire kiszolgáltatott helyzetű.
Az egész faluban mindenki elkezdett pulykázni, mert az jól fizetett. Kezdetben!(1985)
Az apósom szerencsés volt, mert meg volt neki a nagy istállója, csak át kellett egy kicsit alakítani: szellőző berendezés, etetők- itatók melegítő lámpák stb. Leszállították a 3 ezer bébi pulykát. Ha adott kenő pénzt a szállítónak, akkor sok kakast kapott, ami ugye a súlya miatt nem mindegy. Aztán természetesen a végelszámoláskor levonták a tápot, az alom forgácsot, a ki-be szállítást meg az aznapi dátumot. Mindíg éjjel hozták a bébiket, a fene sem látta, hogy mennyi nyomorék csámpáslábú és tojó van bennük. Aztán 1 hét múlva elkezdtek dögleni. Nem fokozom tovább. Még időben abbahagyták, mert különben csak ráfizetés lett volna.Szóval, minden rizikó. Vagy bejön, vagy nem. És az egész falu abbahagyta, mert nem mentek semmire. És erről sem a Bajnai tehet. Tehát ne mondj ítéletet hamis információk alapján. Ja, az akkor is úgy volt, hogy 6 hónap múlva fizették ki a nevetséges hozamot.:((
profon
@Kutyafüle: Magácska bármikor csatlakozhat ! :) És amint látod előbb vagy utóbb mindenkiről kiderül ,hogy normális csak elszoktunk tőle ,hogy barátokat keressünk :)
noboza
@profon: Akkor te nem profon vagy hanem profi.Van miért harcolnod -csak keményen mert az gondolom az7 család is .Sok szerencsét hozzá.mára kilépek csá jóéjt"máma már nem hasad tovább"
Kutyafüle
@profon: Te a vesémbe látsz, vagy már ismersz? Olvasom a kommenteket, nem olyan elvetemült ez az ember, csak el akarta mondani a véleményét valakinek. Aki meghallgatja.
Egyébként piszok nagy türelme van ha ennyi ideig állta a sarat egyedül:))
profon
@Kutyafüle: Mindig azokat keresem akikben van tűz és értelem . Jómagam is kiakadok néha az agyatlanokon de olyankor beszélgetek valakivel aki megnyugtat. Most például veled :))
noboza
@Kutyafüle: Kicsi nő mert ugye az vagy:nem hiszem hogy libáztam volna csupán tényként rögzitettem, hogy nem kevesen,erre gondolnak ha nevezettről szó esik.Ami történetet leírtál igen szomoru és még szomorubb mert nem egyedi.Az alaptalan vád viszont hármat öl - akiről szól, aki terjeszti, és aki kitalálta. Nagy igazság. neked is jóéjt.
noboza
@profon: köszönöm megtisztelő számomra.
Kutyafüle
@profon: Jól adod:)) De komolyan ez a kommentelő anyázott? csúnyán beszélt? nem! csak más volt a véleménye, még egy kicsit gyúrunk rajta, aztán olyan lesz, mint púpos gyerek a prés alatt:)) Kinyújtjuk. Vagy én vagyok örök optimista
profon
@Kutyafüle: Szerintem Ö is ugyanannyira alakított minket, mint mi Őt ! Ilyen ellenfelekről álmodik az ember :))
Kutyafüle
@profon: Így van, ahogyan mondod. Lehet egymástól tanulni csak egy kicsit figyelni kell.
egészen jó kis cikket raktam fel, 69 hozzászólás lett végül is. Majd holnap találkozunk.
De mára már nekem elég volt, bedőlök a rongyok közzé. Szia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.