A humán szakmák képviselői, az oktatás-, és egészségügyi dolgozók, a szociális- és kulturális terület szakemberei tüntetést tartanak az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt hétfőn, 17 órától. Az eseményt élőben követhetik a Hír24 oldalán.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Azért most a hívek is láthatják, hogy Orbán hogyan hozza meg az ország sorsát érintő döntéseit pár nap alatt, egy kocsmázás után. Nincsenek hatástanulmányok, szakértői vélemények figyelembe vétele. Egy mozdulat és kész a mű. Az alkotó pihen, az ország meg szív.
Manno István
Tanulni kell nem tüntetni. Csak a legjobbak kerüljenek be a felsőoktatásba! A többi menjen ingyen tanulni Auszriába!
marlin
@entero: Már megint az "alapoktól" tévedésben vagy!!
Miért kellene nekem, vagy bárkinek olyannak lenni, mint Rézüst, Köbüki, Rézangyal, vagy bárki?? Elkerülhette a figyelmedet, (vagy kimosták), hogy nekünk külön külön is "megálló saját(!) véleményünk" van!!
Aztán csak hogy "tudd", volt idő amikor pl.Köbükivel vagy másokkal is "ekéztük egymást, de ez - mint látod - nem ment a "barátságunk" rovására, gondolom azért, mert "mi! intellektuálissan (is) felnőtt embetek vagyunk, - nem úgy mint a veled együtt mantrázó(!) droidok!!
Tehát nem kellene őket burkoltan, vesztesekre jellemző stílusban sértegetni!!
Az utolsó "fordulatra" válaszolva - nem kell hülyének lenni!! :))
(Bár tudom, hogy a Varga Miska anno. azt mondta, hogy jogotok van hozzá!!)
Fogadd meg "apa kocsit hajt" javaslatát, tanulj!! :))
varirmag
@Manno István: Igen, így kellene de nem ezt akarják.
@entero: Itt mindenki leírhatja a véleményét, csak az a baj hogy vannak
""intellektuálissan (is) felnőtt embetek "" akik úgy gondolják ha másként gondolod,
ha nem fújod az ő "nótájukat" akkor hülye, agymosott,Fideszes vagy.
Na, ezért nem kell reagálni a hszükre. A magam részéről én igyekszem figyelmen kivül hagyni őket.
galerika
@varirmag: ébredj fel , Isten mentsen Téged attól, hogy kényszerből itthon maradt a világ és az orvostudomány fejlődésétől lemaradt orvos és személyzet gyógyítására szorulj ! Már most bőven fele hiányossága az egészségügynek az az elkeseredés, amióta a politikát a "harcosok" bevitték az intézményekbe. Az előző uralkodásuk óta,/mikor a bokros-forintokat elkótyavetyélték/ amiért nem nyertek, uszítanak, forradalmat forradalomra szerveznek és polgárháborúra készültek és ,még most sem adták fel , mert arra hajaznak. Azért nem erőltették meg magukat a jobbikkal szemben sem. Most pedig alig várják, hogy bekerülhessen a diákok közé egy balhés csoport. AZ OViktor megnyilatkozásaival tüzeli őket ! "jön a karácsony, a szeretet ünnepe megöli a sétálást !, na meg a hidegfront !"
Aki most nem a diáksággal van,/a higgadt, de komolyan gondolkodókkal/ az nem nép-nemzeti ... ezt másnak így soha nem mondanám, de úgy vélem az iyen jellelű írásokat érted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.