Nem hisznek a diákok az újabb ígéreteknek, így megszakadtak a tárgyalások a kormányzat és a hallgatók között. Az új ígéret: minimum 40 ezren tanulhatnak ingyen 2013-tól.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
Aki nem képes az egyetemet 5+2 év alatt elvégezni, azzal vissza kell fizettetni az oktatás költségeit!!!
Manno István
@overdose: Éhes disznó makkról álmodik. Remélem még egy-két ciklust maradnak!!
Carpediem
Igazán elszomorító, hogy honatyáink zöme családapaként hagyták - a szintén 5 gyerekes - vezérüket ekkora szarba tenyerelni!!! Megtanulhatták volna, hogy a gyermeket nem szabad manipulálni, sem hazudni neki, mert ahogy szokták volt mondani: " a gyerek nem hülye, csak kicsi"... és mint tudjuk fel is nő, sőt értelmes, tanulni, dolgozni, emberhez méltóan szeretne majd élni! Hát ezért a szar, a banánhéj, az olajfolt...és még sok minden, amin el lehet bukni! Ami nekünk felnőtteknek októberben langyos volt, azt most a srácok felforrósítják! Mert van igazságérzetük, és még nincs zálogházban a gerincük...! És ez bizony bukta, na nem lekváros, hanem kormányos!!! Vissza kellene venniük a hatalmas önbizalomból addig, amíg békésen kivonulhatnak a parlamentből!
bundi
@Manno István: azért manó úr sem semmi, kicsit aljaskodik, kicsit uszítgat, célozgat, pedig az ő führerei sem csinálták másként, de hát tudni lehet, hogy a mi komcsink az más, ő a nagy szoci elnyomás miatt punnyadt az egyetemen tizenvalahány évig. és ha mégsem jönne be a számítása, hát se baj. jövőre ugyanitt, de más néven, más segget nyalva, nyáladzik majd tovább. elvégre ezzel a mentalitással, még államtitkár is lehet a kis aranyos.
na puszika nyuszómuszó acsarogj, csak kedvedre, elvégre most neked áll a zászló (rúd)
bundi
@Manno István: ez a FÜHRER meg találó, de mondjuk nekem nem a höok vezető ugrik be róla. a mi mélynövésű feketénk, nagyon hasonló utat jár be, mint az említett német uriember.
"A nemzetiszocialista hatalomátvétel és Paul von Hindenburg elnök halála után, 1934. augusztus 2-án Hitler Vezér és birodalmi kancellárként egyesítette az államfői és kormányfői posztot. Egyúttal ő lett a Harmadik Birodalom legfőbb bírója, a hadsereg főparancsnoka, és az ő kezében összpontosult mind a törvényhozó, mind a végrehajtó hatalom. Az összes miniszter és hivatalnok neki tartozott felelősséggel, valamint a hadsereg rá esküdött fel. Mindezek ellenére a propaganda igyekezett úgy beállítani, hogy a Führer csupán első az egyenlők között, és a korlátlan hatalmat csakis a népért gyakorolja. A nagy hatalommal együtt megvalósult a Führerprinzip, vagyis a vezérelv elmélete is, és mindent Hitler akaratának rendeltek alá."
forrás:
hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%BChrer
kukac50
@entero: Nem tőled kérnek egyedül,és igazuk van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.