Kaposvár 21 milliárd forint adósságának legkevesebb a felét átvállalja az állam – mondta Varga Mihály kedden a somogyi megyeszékhelyen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
621 milliárd ft? ki ellenőrzi hogy hová lett a pénz? miből adódótt a sok hiány ?
gabrella
A többségi tulajdonos fideszes, így nyilván jól jön neki, a hiányt meg átmentette más építkezsésbe.
Jó lenne inkább megnéznék,hogy miért lett veszeteséges?
Don Quijote
Szita Károly alias Krakus, Kaposvár polgármestere, az elvtárs:

A Krakus Péter álnéven írt, 1989 márciusára dátumozott feljegyzést az Indexhez is eljuttatták. A Krakus-levél írója több olyan életrajzi elemre tesz utalást, amelyek megegyeznek Szita karrierjének és magánéletének a rendszerváltást megelőző állomásaival. Az egyes szám harmadik személyben készült feljegyzés ugyanis arról számol be, hogy a Somogy megyei tanácson elnyert környezet- és természetvédelmi főmérnökség, valamint az épp megkezdett családi építkezés (a megnevezett utcanév azonos Szita korábbi lakhelyével) miatt nem marad szabadideje az érintettnek "a katonai objektumok védelmével összefüggő" tevékenységére. (Szita hivatalos parlamenti képviselői önéletrajzából kiderül, hogy 1988-tól töltötte be a megyei környezet- és természetvédelmi főmérnöki posztot.) Krakus ugyanakkor jelzi, hogy a megváltozott körülmények miatt a jövőben "a belpolitikai eseményekkel összefüggő változások kapcsán" "az ellenséges megnyilvánulások felderítésében", "mint tartalékos TS" (társadalmi segítő) tevékenykedik majd.

Mint emlékezetes, a katonai objektumvédelemmel, kémelhárítással nem az átvilágítási törvény hatálya alá tartozó a III/III-as ügyosztály tagjai, hanem a III/II-esek foglakoztak. Ehhez az ügyosztályhoz tartozott Medgyessy Péter miniszterelnök is, akiről a 2002-es választások derült ki , hogy kémelhárítóként tevékenykedett az elmúlt rendszerben.

Majd a következő kormány remélhetőleg megnyitja az aktákat!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.