Jávor Benedek bízik abban, hogy januárban neki tudnak állni rendezni az LMP belső vitáit, ha viszont nem sikerül megoldani a pártot feszítő konfliktusokat, akkor szerinte kérdéses, hogy érdemes-e mesterségesen együtt tartani a pártot - az LMP volt parlamenti frakcióvezetője erről szerdán beszélt a TV2 műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kicsit szégyelem, hogy az LMP-re szavaztam és nem vettem észre, Schiffer a Fidesz felé csónakázik. De látszólag párttársai sem mind.

A legnagyobb gond persze, hogy ellenzéki oldalon az MSZP-nél megvan a pénz, paripa, fegyver de ebben a felállásban fizikai fájdalom lenne rájuk szavazni. Pedig be kell látni, hogy inkább az ördög mint ami most van. Hátha valami csoda történik és kicsit megtisztítják soraikat (szanyitalanítanak, szekeres-, lendva-i, kiss- stb talanítanak).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.