A kormány gazdaságpolitikája miatt folyamatosan romlik a gazdaság helyzete, ezért kényszerül újabb és újabb megszorításokra - fejtette ki a jelenlegi gazdaságpolitikával kapcsolatos véleményét Bajnai...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
öngól! amikor a maszop kormányzott,akkor is folyamatos volt a megszorítás. egyébként meg ki a tököm gazdálkodik-garázdálkodik az adóval? a polgár,vagy a kormány? akkorát mondtál apám,hogy 2030-ig menj el pihenni.
QQCSI
@alfás: Kapaszkodj meg, én még emlékszem arra is, amikor Kádár mondta, hogy még hét szűk esztendő jön, azután könnyebb lesz.
Azóta folyamatosak a megszorítások, csak időnként,--általában választások környékén--,látszólag (!) egy-egy lyukkal kijjebb engedhetünk.
Azt azonban minden reálisan gondolkodónak látnia kell, hogy a második Orbán kormány intézkedései tragikusak a "kisemberek" számára.
alfás
@QQCSI: tudod,szavazhatsz bárkire,a rendszer szar marad.
kukac50
Kezdte az egy kulcsos adó bevezetésével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.